Horner: Ricciardo se vratio u najbolju formu

Izdvojeno

David Vidović

Prije 9 godina 2 min 1 komentara

ob_1a0548_ob-8b5c2d-red-bull-daniel-ricciardo-ch

Red Bullov dugogodišnji šef Christian Horner smatra da je Daniel Ricciardo povratio svoju formu iz prošle godine i da trenutno vozi jako dobro. Daniel je u ovo vrijeme lani uživao veliki uspjeh, redovno je pobjeđivao kolegu Vettela te je već imao dvije pobjede, a bližio se i trećoj u Belgiji. Ove sezone Red Bull nije momčad koja uspijeva pobijediti Mercedes, te su i Ricciardo i Kvyat do VN Mađarske imali jako loše sezone, međutim tračak nade za Red Bull se pojavio na Hungaroringu gdje su ostvarili prvi dvostruko postolje još od Singapura prošle godine.

“Daniel se još uvijek može poboljšati na nekim poljima, ali trenutno je na vrhuncu forme, što smo mogli vidjeti i u nedjelju. Nekoliko njegovih preticanja u Mađarskoj su nas podsjetila na njegove najbolje vožnje.”

Horner se obazreo i na Kvyatovu sezonu do sada. Rus je imao dosta problema u prvom dijelu sezone, ali Horner misli da će sve biti zaboravljeno drugim mjestom pred odlazak na ljetnu stanku.

“Imao je spor start sezone, što nije bila u potpunosti njegova krivica. Nije startao prvu utrku u Australiji, imao je dosta problema s pouzdanošću bolida, i to je psihički utjecalo na njega, više nego što on misli da jeste. Ali on je sve to zaboravio i krenuo dalje, što su sjajne vijesti ulazeći u ljetnu pauzu. Od Monaka je postajao sve bolji i bolji, i sve se to isplatilo u Mađarskoj, i zbilja je zaslužio to postolje.”


Odgovor

1 komentar

  1. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Uz svo uvažavanje Riccija kao vozača (smatram ga odličnim vozečem) ne bih se složio sa Hornerom. Puno vjerovatnije će biti da je kofiguracija Hungaroringa odgovarala Red Bullu. Vidjećemo kakav će biti u Belgiji gdje je pobijedio prošle godine (doduše uz pomoć Benzovih vozača) ali je bio odmah tu da ugrabi priliku. U Spa je bitna aerodinamika (kao i u Mađarskoj), ali je tamo bitan i motor.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.