Russell: Nema šanse da budemo spori kao prošle godine

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 2 min 1 komentara

Nakon prvog tjedna predsezonskog testiranja – vozači su počeli sramežljivo predviđati kako bi mogla izgledati nadolazeća sezona. Tako je George Russell poručio da “nema šanse” da budu toliko daleko od svojih konkurenata kao što je to slučaj bio u 2019. godini.

Podsjetimo, prije 12 mjeseci Williams je kasnio dva i pol dana na testiranja, a kad su izišli na stazu – imali su ogromne probleme s bolidom. Tako su sezonu proveli vozeći se na začelju i frustrirajući Russella i Kubicu.

“Nema šanse da ćemo ove godine biti toliko daleko kao što smo bili prošle godine.”

“Prošle godine smo u prosjeku bili sekundu iza, a možete reći da su sve druge ekipe pronašle barem tri desetinke. Znači, da bismo se mogli boriti – moramo pronaći barem toliko.”

“Ako možemo ostvariti ono što ciljamo – mislim da će to biti sjajno. Naravno, radi se o borbama s drugim ekipama.”

“Međutim, jednostavno moramo pričekati i vidjeti što će se dogoditi. Idućeg tjedna ćemo znati puno više, ali gledajući realno – tek ćemo u Melbourneu znati tko kako stoji.”

Russell je na prvim danima testiranja ove godine uglavnom radio na aero korelaciji između staze i zračnog tunela i računalnih simulacija.

“Ne znam još jesmo li uspjeli u našem naumu, ali to nam je bilo potrebno u ovoj fazi. Četvrtak nije bio idealan, ali mislim da će biti produktivno na duže staze.”


Odgovor

1 komentar

  1. Lance Stroll 18
    Hamiltoncheater Prikaži

    To je pozitivna vijest



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.