Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Russell: Nema šanse da budemo spori kao prošle godine

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Russell: Nema šanse da budemo spori kao prošle godine

Ante Vetma

Nakon prvog tjedna predsezonskog testiranja – vozači su počeli sramežljivo predviđati kako bi mogla izgledati nadolazeća sezona. Tako je George Russell poručio da “nema šanse” da budu toliko daleko od svojih konkurenata kao što je to slučaj bio u 2019. godini.

Podsjetimo, prije 12 mjeseci Williams je kasnio dva i pol dana na testiranja, a kad su izišli na stazu – imali su ogromne probleme s bolidom. Tako su sezonu proveli vozeći se na začelju i frustrirajući Russella i Kubicu.

“Nema šanse da ćemo ove godine biti toliko daleko kao što smo bili prošle godine.”

“Prošle godine smo u prosjeku bili sekundu iza, a možete reći da su sve druge ekipe pronašle barem tri desetinke. Znači, da bismo se mogli boriti – moramo pronaći barem toliko.”

“Ako možemo ostvariti ono što ciljamo – mislim da će to biti sjajno. Naravno, radi se o borbama s drugim ekipama.”

“Međutim, jednostavno moramo pričekati i vidjeti što će se dogoditi. Idućeg tjedna ćemo znati puno više, ali gledajući realno – tek ćemo u Melbourneu znati tko kako stoji.”

Russell je na prvim danima testiranja ove godine uglavnom radio na aero korelaciji između staze i zračnog tunela i računalnih simulacija.

“Ne znam još jesmo li uspjeli u našem naumu, ali to nam je bilo potrebno u ovoj fazi. Četvrtak nije bio idealan, ali mislim da će biti produktivno na duže staze.”

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9625 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3883 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Russell#Williams

Komentiraj

1 komentar

  1. Lance Stroll 18 Hamiltoncheater Prikaži

    To je pozitivna vijest    1

    0