U Racing Pointu se na predstavljanju bolida narugali Grosjeanu

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 1 min 18 komentara

Šef Racing Pointa Otmar Szafnauer se u jednom trenutku tijekom predstavljanja njihovog novog bolida RP20 našalio na račun Romaina Grosjeana. Szafnauer je rekao kako nikad ne znate što se može dogoditi u utrkama, te da je Grosjean “još uvijek tu i može se zabiti u vas”.

“Želimo biti bolji od naše konkurencije i ostvariti ono što smo zacrtali ove sezone. Moramo na svakoj utrci osvajati bodove s oba vozača.”

“To smo činili i u prošlosti i imamo potencijal da obojica završavaju u bodovima svakog vikenda.”

“Međutim, ponekad ne znate što vas čeka u prvom krugu. Grosjean se još utrkuje pa bi se mogao zabiti u vas, nikad ne znate.”

“Ako se pokaže da u svakoj utrci imamo potencijal za bodove – naš cilj će biti ostvaren.”

Šef ekipe je optimističan za 2020., te kaže da bi i Perez i Stroll ove sezone mogli osvojiti pobjedničko postolje:

“Dat ću vam jedno predviđanje. Predviđam da će prije utrke piti vodu, a nakon utrke će obojica biti na podiju barem jednom i piti šampanjac.”


Mišljenje autoraKad je već Szafnauer u raspoložen za sprdanje, onda možemo primijetiti da je njegova izjava "Želimo biti bolji od naše konkurencije i ostvariti ono što smo zacrtali ove sezone" vjerojatno najdosadnija generička PR rečenica koju ćemo pročitati ove godine.

Odgovor

18 komentara

  1. Sergio Perez
    Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

    Nije mi ovo u manirima jednog šefa ekipe.



    21
    20

    1
  2. Renault
    Renault_F1_team Pretplatnik Prikaži

    Dosta hrabro od Szafnauera, em zajebava vozača koji može otresti pod (ako bude imao konkurentan bolid) sa njegovim vozačima, em stavlja pritisak na leđa svojim vozačima izjavom da će hvatati postolja ove godine.



    16
    14

    2
    • Bmw
      Kuki Prikaži

      Perez je doktor za Gro. dok Strolla ne bih uopce svrstao u vozace



      13
      12

      1
      • Michael Schumacher
        VRSV546 Prikaži

        Da je u njihovoj ekipi scumaher i senna nemoze sef momcadi ovako nesto rec, gro po meni nije zasluzio bit u f1, al je za razliku od njihovih vozaca u f1 radi svoje sposobnosti dok njihov dvojac je tu iskljucivo jer donose pare



        4
        0

        4
        • Bmw
          Kuki Prikaži

          Za izjavu se slazem u potpunosti sa tobom,Perez mozda ima sponzore ize sebe ali za razliku od drugih je odlican vozac koji nije imao srece dobiti priliku u dobrom bolidu iliti nije imao srece u Mcl a poslije vise nije dobio priliku(nisam fan Pereza)



          4
          3

          1
        • Fernando Alonso
          Alonso king Prikaži

          Perez je opravdao i svaki novcic koji donosi u Force Indiu/Racing Point. Najniza tocka njegove karijere nazalost je dosla onda kada je trebao biti njegov vrhunac, no tek sada, godinama nakon, shvacamo da je te sezone poceo i Mclarenov pad. Ljudi mu to sad uzimaju za zlo i kao trenutak gdje je pokazao da nije “materijal za prvaka”, no znaci li to onda da je i Pierre Gasly ispucao svoju priliku? S druge strane tu je Lance Stroll koji je od prvoga dana pod statusom “tatinog sina” ili “paydrivera”. Ipak, on je u nizim kategorijama pokazao svoj talent, no u F1 se jos uvijek nije najbolje prilagodio. Da nije njega, odnosno obitelji Stroll, tko zna bi li mi uopce gledali ruzicasti bolid na gridu.



          7
          6

          1
  3. Lando Norris
    Zola Prikaži

    A pravi se nasli sprdat… Bit cete tu si jeste nema nista od vas…



    10
    8

    2
  4. Nelson Piquet
    Grah0 Donator Prikaži

    Lik koji ima Strolla u timu se tako sprda, kakav facepalm…



    24
    23

    1
    • Ferrari
      DavidNovinc18 Prikaži

      U pravu si…prvog kojeg bi izbacio iz F1 je Stroll.



      2
      2

      0
    • Lando Norris
      Zola Prikaži

      Znas kako se kaze. Karma je kurva. Vratit će se to njima ne brini. Al jebiga tata stroll ima love ko Krova pa je dobar za sport. Dobar je pod navodnim znakovima



      1
      0

      1
      • avalon Prikaži

        je , je , karma je kurva . možda se na neki način i “osmjehne” onima koji vole mrzit druge jer su ti drugi ne ulazeći u načine stjecanja bogatiji ( puno ) i uspješniji . naravno da je lawrence “dobar” , a zapravo je vajda smeće koje je iz ko zna kakvih razloga spasija ex FI od “gašenja” . možda da mu sin ima di vozit ? mada … da lawrence i nije spasija ex FI lance je ima misto u debelo posrnulom williamsu jer vidim da se niko baš nije “trga” da dođe u tim koji je dotaknija dno i koji bi zamjenija LS . a kad smo već kod LS onda bi skrenija pažnju Grah0 i DavidNovinc18 da pogledaju bodovnu listu i daju svoje viđenje kako to da je LS ( 21 bod na kraju ) kojeg oba omalovažavaju završija bolje plasiran od magnussena (20 bodova) i grosjeana ( 8 bodova) , a oba su poprilično iskusnija …. magnusen 102 trke , 5 sezona , grosjean 164 trke , 8 sezona , lance 62 trke , 3 sezone ? romain bi MOŽda i bija bodovno bolji ali je ima 7 odustajanja no kevin i lance su imali po 3 odustajanja pa … ;) aha , znam , RP je lani bija nemjerljivo bolji bolid od haas – a i samo zbog toga je lance završija ispred njihova 2 vozača … kevin + romain = 28 , LS 21 bod ..hm , tek sa d vidim da su njih 2 zajedno za čak 7 bodov a bolji od lanca solo . zaista ga treba izbacit iz F 1 . šta će tu lik poput njega koji je u 51 završenoj trci tek 13 puta završava među prvih 10 , a vozija je izuzetno konkurentne bolide … naročito williams . bolje da je ex FI otišla/propala nego da je spašava lawrence , a vozi lance . moga bi se i ja pridružit vašem klubu “volimo mrziti strolove” :) :) :) a šta se tiče grosjeana ako me sjećanje ne vara o njemu su komentari uvik bili vrlo pozitivni zar ne ? jako je cijenjen u “forumaškoj zajednici”…. szafnaueru ovo nije trebalo ali je zapravo izreka ono šta mnogi od nas misle o grosjeanu mada da je ima takta “preskočija” bi ovako nešto izjavit . romain više nije toliko “opasan” na stazi koliko je iritantan preko TR , a to ne utječe na druge vozače osim na živce steinera .



        1
        -5

        6
  5. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Bespotrebno.



    12
    12

    0
  6. OnlyAlonso Prikaži

    Prilicno jadno za jednog sefa momcadi ali to je F1



    2
    1

    1
  7. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    I taj je postao šef momčadi spletom nesretnih okolnosti.



    1
    0

    1
  8. Fernando Alonso 14
    alonso05espana Prikaži

    Sramota da šef momčadi izjavljuje ovakve stvari



    1
    0

    1
  9. Ayrton Senna
    LR7 Prikaži

    Izjava kao iz birtije



    2
    2

    0
  10. Audi
    Alonso1983 Prikaži

    Citam na vise mjesta da je ovogodisnji RP cista kopija lanjskog Merca. Ima li kakve istine u tome? Mozda na osnovi tih saznanja se sef ekipe RP tako sepuri . Mozda je tata stroll nasao nacin kako sinu dati bolji bolid?


    0
    0

    0
  11. David Croft
    Dome_Senna Prikaži

    Kad sam u komentarima vidio da kreće rasprava o tome tko je kakav vozač iz Racing Pointa, i kad sam vidio da se spominje Strolla u negativnom kontekstu, samo sam scrollao dok nisam našao, a znao sam da ću naći, komentar korisnika avalon o tome šta je Stroll “radija” i “osvaja” i kako mu je “ćaća” poduzetan.



    1
    0

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.