F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ocon: Atmosfera s Ricciardom je puno bolja nego s Perezom

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Novi Renaultov vozač Esteban Ocon ne vidi nikakve probleme u bližoj budućnosti s Danielom Ricciardom, te kaže da želi izbjeći turbulentan odnos kakvog je imao sa Sergijom Perezom.

Ocon je 2017. i 2018. vozio s Perezom i nekoliko puta sudjelova u međusobnim sudarima.

“Ono što se događalo u Force Indiji ne bih htio ponavljati. Nije to bila lijepa atmosfera. Poštovali smo se i nismo usporavali ekipu ili tako nešto, ali atmosfera među nama nije bila dobra.”

“Na stazi smo bili preblizu puno puta, to je bilo jasno i to nije bilo dobro. To ne želim ponoviti. Atmosfera između mene i Daniela je definitivno puno bolja nego kad sam bio sa Checom.”

“Ako nastavimo ovako raditi – iako možda budemo imali težak vikend na stazi – bit će to puno bolje za sve kad imamo pozitivnu energiju i dobru radnu okolinu. Nadamo se da ćemo biti dobri po tom pitanju i da ćemo gurati ekipu naprijed. Naravno da se takve stvari uvijek mogu dogoditi na početku, ali u utrci kao što se tada događalo – to nije prihvatljivo.”

Daniel Ricciardo imao je također neke bliske susrete s Maxom Verstappenom tijekom karijere u Red Bullu.

“Definitivno ulazim u ovaj odnos sa svježim pristupom i ne želim postavljati nikakva osnovna pravila od prvog dana jer mislim da bi to već stvorilo tenzije.”

Za Ricciarda je puno važnija tema povratak Renaulta na pobjedničke staze, a ne unutarmomčadska bitka:

“Imam namjeru izgraditi nešto pozitivno. Nedjeljama ćemo se utrkivati i možda ponekad udarimo kotač o kotač, ali obojica imamo namjeru vratiti ovu ekipu u dobru poziciju. Prije nego počnu gubiti energiju na nas dvojicu – moraju se usredotočiti na izradu boljeg bolida.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3321 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

8 komentara

 1. Lol… Atmosfera – Ricciardo vs Perez – no comment – ili zapravo smiješno za uspoređivat.

  & da, sa Riccijem vjerujem da je ćak i gušt :thumbs:  4

  1
 2. Esteban Ocon 31 Krstas Donator Prikaži

  Tesko ko moze biti sa losim odnosima sa Rikardom. On je definitivno najomiljeniji vozac medju F1 vozacima. A Okon. Nije toliko bahat, bezobrazan itd, kao sto je prestavljen u javnosti.
  Vjerujem da ce biti u dobrim odnosima, i sa sto menje kontakata na stazi.  5

  5
 3. Ross Brawn Tuzlaensis Prikaži

  Ocon mi je bio simpatičan sve do izjave “zna se čiji sam ja vozač”. Od toga dana ga ne mogu gledati kao sportistu..  4

  1
 4. Pa ako nebude bliskih kontakata na stazi to će biti samo zahvaljujući Ricciju, jer je inteligentniji vozač od vas dva zajedno na kvadrat.  3

  0
 5. Sebastian Vettel Icestorm Prikaži

  Ocon mi je bio ok dok se nije sudario sa Perezom na Spa i pravio blesav i dramatizirao kao jel Perez normalan i smješkao se i ovo i ono…
  Slična pokvarenost kao kod Hamiltona, odmah se vidi.  10

  5
 6. Ayrton Senna Beethoven87 Prikaži

  Daj boze da grijesim, ispravit cu se prvom prilikom kad me demantira…
  Ali, taj Ocon mi djeluje kao beskičmenjak koji krije veliku prefiganost iza tog fake-smilea…
  Pored njega mi i Grosjean djeluje kao frajer.
  Ili mi jednostavno francuzi ne leže i to je to…  7

  0
 7. Francuz ko francuz,budemo vidjeli na sta ce to sve zajedno licit


  0

  0