F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Velika nagrada Kine službeno odgođena

Jelena Benger

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Zbog pojave i širenja novog koronavirusa u tom dijelu Azije, Velika nagrada Kine koja se trebala održati od 17. do 19. travnja ove godine je i službeno odgođena.

Svjetska zdravstvena organizacija je zbog koronavirusa proglasila globalnu zdravstvenu krizu, pa je promotor VN Kine Juss Sports Group nakon provedenih razgovora sa Savezom za automobilizam i motociklizam Narodne Republike Kine (CAMF) I Šangajskom upravom za sport od FIA-je službeno predao zahtjev za odgodu utrke.

FIA i Formula 1 su taj zahtjev prihvatile navodeći da im je u cilju očuvanje zdravlja i sigurnosti osoblja, sudionika u prvenstvu i navijača. Najavljeno je i da će FIA, Formula 1, promotor i CAMF raditi s momčadima i pratiti situaciju te će zajedno pokušati dogovoriti novi datum za utrku u Kini kasnije u godini, u slučaju da se situacija popravi.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Jelena Benger
Pulsmedia autor
130 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Mclaren KERS Prikaži

  Bit će ljetna rupetina u kalendaru ovo proljeće..šteta.  1

  0
 2. Fernando Alonso Lovro Andraka urednik Prikaži

  Navodno je jedna od opcija premještanje VN Abu Dhabija na kasniji datum i ubacivanje Kine na kraj studenog.  7

  0
 3. Ferrari karlo_b Prikaži

  Mogli bi dogovoriti neku zamjenu u kalendaru.. recimo sa Singapurom. Njima je svejedno kad ce zatvoriti ceste u godini. 😁  1

  0
 4. Može Turska umjesto Kine? :D  10

  0
 5. Mclaren KERS Prikaži

  Nije ni Vijetnam daleko..  1

  1
 6. Williams Nigel Prikaži

  nek vrate vn njemacke u travnju  2

  0