F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Haas će predstaviti bolid na dan početka testiranja

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon Alfa Romea, još je jedna momčad odlučila predstaviti bolid za 2020. u zadnji čas – novi Haas bit će otkriven 19. veljače u 8 sati ujutro, sat vremena prije početka testiranja i 15 minuta prije otkrivanja nove Alfe.

Novi Haas zvat će se VF-20, a vozit će ga isti vozači koji su vozili njegova tri prethodnika, Kevin Magnussen i Romain Grosjean.

Američka momčad prošle je godine bila prva koja je predstavila novi bolid, objavivši fotografije 7. veljače, a postoje glasine da bi i ove godine to mogli napraviti prije fizičkog predstavljanja.

Iza Haasa je turbulentna godina, osim najgoreg konačnog plasmana od ulaska u Formulu 1, devetog mjesta, prošli su kroz cijelu sapunicu s bivšim naslovnim sponzorom Rich Energyjem. Možda im napuštanje crno-zlatne livreje i povratak na nešto slično onoj iz 2018. donese i povratak na rezultate kakve su ostvarivali prije dvije godine, u svojoj najboljoj sezoni dosad.

Ovime su Red Bull i Williams ostale jedine momčadi koje nisu potvrdile datum predstavljanja novih bolida – Red Bull se očekuje 12. veljače, a Williams u tjednu testiranja.

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   HarKl.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
710 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

HrvatskiEnglish