Leclerc: Imam još puno za naučiti od Vettela

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Leclerc: Imam još puno za naučiti od Vettela

Ante Vetma

Charles Leclerc priznaje da još uvijek ima puno toga za naučiti od svog timskog kolege Sebastiana Vettela, iako je već u prvoj godini u Ferrariju pokazao jako dobru formu.

Monegažanin je osvojio više pole positiona, više pobjeda i više bodova od Vettela, ali je izuzetno sličan tempo dvojca u utrkama rezultirao i problemima unutar ekipe, uključujući timske odredbe, izostanak istih, te sudar u Brazilu.

“Naučio sam puno, zaista jako puno. Mislim, on je nevjerojatno profesionalan i pazi na detalje. Osim toga, jako je dobra osoba.”

“Dobro smo surađivali. Jasno, imali smo i problema na stazi kroz koje smo obojica učinili, a nadamo se da se neće ponoviti ništa slično Brazilu.”

“Na kraju krajeva – mislim da smo dovoljno zreli da zajednički riješimo probleme i da se razvijamo u pravom smjeru.”

“Gledajući kako surađuje s inženjerima i s ekipom – puno sam naučio i još puno toga imam za naučiti.”

“Kao što sam rekao, jako je orijentiran na detalje. Ponekad samo sjedim i sat vremena slušam ono što ima za reći o pojedinoj sesiji. On je zaista vrlo, vrlo zanimljiv.”

Leclerc je osigurao svoj ostanak u Ferrariju, ali naglašava koliko će iduća godina biti važna:

“Mislim da će 2020. biti vrlo važna godina jer će ekipe već polako biti okrenute 2021. kad dobivamo i ograničenje budžeta.”

“Pokušat ću biti maksimalno spreman za 2021. jer mislim da će to biti bitna godina. Nadamo se da će i ekipa raditi kako treba po pitanju novog bolida i da ćemo biti u mogućnosti osvojiti naslov.”

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9621 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3882 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Charles Leclerc reso20 Donator Prikaži

    Mali tipfeler
    Ferrari je osigurao svoj ostanak u Ferrariju    7

    0