Ricciardo očekuje puno promjena vozačkih mjesta za 2021.

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 1 min 6 komentara

Daniel Ricciardo očekuje da će puno vozača promijeniti svoje ekipe za 2021. godinu. Međutim, njegova izjava nije bila niti par sati stara prije nego je Max Verstappen potvrdio da će ostati u Red Bullu do 2023.

Charles Leclerc je već osiguran u Ferrariju do kraja 2024., a sad se očekuju potezi Mercedesa i Ferrarija. Ricciardove opcije polako se zatvaraju, a on očekuje velike potrese:

“Nisam se obvezao na period duži od iduće sezone.”

“Mislim da je Esteban [Ocon] jedini vozač koji trenutno ima ugovor za 2021. godinu. Ne radi se o nikakvom problemu, jednostavno još nisam razgovarao ni s kim o tome. Još je rano.”

“Htio bih da iduća godina bude dobra i da ostanem. To je najlakši i najsretniji scenarij. To želim. Međutim, mislim da bi F1 za 2021. mogla dobro promiješati karte na vozačkom tržištu.”

– Daniel Ricciardo

Odgovor

6 komentara

  1. Rolex
    nebum kopiral Prikaži

    puno krokača a mala bara ostala….moglo bi biti zanimljivo tko će izgubiti dobru stolicu….riči se već jednom syebao…i možda neće upasti na dobru ruku u novom mješanju…jer kad krivo krene teško je to popraviti…šteta



    5
    4

    1
    • renato2107 Donator Prikaži

      Da nažalost je tako. Jedina realna nada je da Renault živne, ili odlazak Vettela, pa da uskoči Ferrariju. U Merc ne vidim kombinaciju neku, McLaren nije neka opcija, imaju 2 mlada lava, a dugotročno ne moraju biti znatno ispred Renaulta, iako imaju trenutno bolju uzlaznu putanju.



      3
      3

      0
  2. Mclaren
    AlkY Donator Prikaži

    Ricci ce jos malo gledat prema McLarenu sve mi se cini :D



    1
    1

    0
  3. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Mislim da je Ricciarda pomalo strah…… za njegovo F1 radno mjesto ( ne mislim na sadašnje radno mjesto ).
    Pa je morao nešto emitirati u javnost.

    Mladi ( i bogati ) naviru iz različitih trkaćih serija, sa svih strana….. borba je za opstanak, za dobro buduće radno mjesto u F1, za 2021. pa i dalje – kada se pogledaju svježi potpisi Leclerca i Verstappena.

    Uvijek se dosta toga “kuha” u F1 pozadini….. tako da treba na vrijeme reagirati…. i preživjeti u F1.

    Daleko od toga da je Ricciardo loš ili “potrošena roba”,…. ali i sami znate da u ova F1 vremena…. fali momčadi, a puno dobrih vozača.


    0
    0

    0
  4. Alpine
    Alpine Prikaži

    U Renaultu su pred neko vrijeme izjavili da žele promovirati za 2021 vozača iz svoje akademije, tako da mladi dolaze, a od starijih je jedino zasad siguran Hamilton, i to tako dugo dok isporučuje rezultat.



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.