Giovinazzijevo izlijetanje u Spa moglo ga je koštati karijere

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Giovinazzijevo izlijetanje u Spa moglo ga je koštati karijere

Ante Vetma

Karijera Antonija Giovinazzija mogla je biti odlučena ove godine na VN Belgije kad se razbio dok je bio u krugu osvajača bodova do samog finiša. Nažalost po njega, u predzadnjem krugu sve to prosuo i doveo se u još težu situaciju, obzirom da tada nije imao vozački ugovor za iduću sezonu.

“Sudar u Spa je bio velik šok za cijelu ekipu jer je to bila dobra prilika.”

“Antonio se vratio niotkud i u posljednjim krugovima se sudario.”

“Nakon toga smo imali težak razgovor. Takve stvari vam mogu odlučiti cijelu karijeru.”

“Razmišljali smo o budućnosti. Morali smo sjesti u tjednu nakon utrke i raspraviti situaciju. On je vrlo dobro reagirao.”

Nakon Belgije je uslijedila Italija – njegova domaća utrka. Prije toga su Talijani čekali osam godina da vide domaćeg vozača na Monzi. Vasseur kaže da ga je impresioniralo kako je to podnio:

“Bio je to veliki pritisak. Naša domaća utrka, press konferencija i puno pitanja o Belgiji. Međutim, vrlo dobro je reagirao pod pritiskom. U Monzi i u Singapuru je bio dobar. Bilo je dobro vidjeti ga u vodstvu utrke. Bila je to dobra reakcija.”

“Za mene je bilo važno vidjeti kako će reagirati u Monzi. To ga je pogurnulo. Njegov problem je taj što je pružio najbolje performanse onda kad mi nismo imali bolid za to. Možete biti ispred timskog kolege, ali to se manje primijeti ako ste na 14. i 15. poziciji.”

“Ako ste šesti ili sedmi – svi pričaju o vama.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Ibarac00
avalentic

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9518 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3825 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Ferrari pro5i vilin konjic Donator Prikaži

    Dobro je prošao Giovinazzi!
    Ustvari lijen sam za forum, došao sam ovdje zaželjeti svima sretnu 2020! Puno sreće sa budućim izazovima!    10

    0