F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

U siječnju izlazi dokumentarac “F2: Chasing The Dream”

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon što je Formula 1 u suradnji s Netflixom prošle godine snimila popularnu dokumentarnu seriju pod nazivom “Formula 1: Drive to Survive”, ove će godine svoju dokumentarnu seriju dobiti i njezina najjača juniorska kategorija, Formula 2.

Na F1 TV-u, službenoj video platformi Formule 1, objavljena je kratka najava za serijal naziva “F2: Chasing The Dream”, čija će prva epizoda na istoj platformi biti objavljena 2. siječnja.

Serijal će ukupno imati pet epizoda, no zasad nije poznato hoće li sve biti objavljene odjednom ili u određenom periodu. Također, zasad nema informacija o tome je li produkciju u cijelosti odradio FOM ili je riječ o suradnji.

Sudeći prema najavi, velik fokus serije će, očekivano, biti na tragediji koja je na veliku žalost svih pratitelja sporta obilježila sezonu 2019., a to je stravična nesreća na Spa-Francorchampsu, gdje je Anthoine Hubert smrtno stradao, a Juan Manuel Correa teško ozlijeđen.

Konačni rezultati Formule 2 2019.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
691 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj