F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Mazepin najbrži na posljednjem danu F2 testiranja

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Rus Nikita Mazepin bio je najbrži vozač posljednjeg dana postsezonskog testiranja u Abu Dhabiju. Carlinov vozač odvozio je 1:50.473, čime je četvrti najbrži na ljestvici s vremenima iz sva tri dana.

Između prvog i drugog ponovno je bio minimalan razmak, UNI-Virtuosijev Callum Ilott bio je tek 29 tisućinki sporiji od Mazepina. Najbrži u protekla dva dana i najbrži prema kombiniranim vremenima, Louis Deletraz, bio je treći.

Ralph Boschung ponovno je završio u top 10 s tri desetinke zaostatka za Mazepinom, dok je peti bio DAMS-ov Dan Ticktum. Najbrži debitant bio je šestoplasirani Robert Švarcman u Premi ispred Red Bullova štićenika u Carlinu, Yukija Tsunode i Renaultova juniora Guanyu Zhoua.

Top 10 zaključen je poznatim prezimenima – deveti je bio Pedro Piquet, koji je ujedno odvozio najviše krugova danas, 88, a deseti je završio Mick Schumacher. Sva najbrža vremena osim Nissanyjeva odvezena su ujutro zato što je otprilike 15 minuta prije kraja, kad vozači inače rade krugove s malo goriva, pao pljusak.

Akcija je danas prekinuta triput – na stazi su stajali Schumacher, Mazepin i Alesi.

Najbrža vremena trećeg dana

Kombinirana najbrža vremena svih dana

(Formula 2 – Twitter)

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
691 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj