Nick Chester napustio Renault

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 1 min 1 komentara

Nakon što je prije mjesec dana potvrđen dolazak Dirka de Beera i Pata Fryja – Renault je potvrdio da ih je napustio šef odsjeka za šasiju – Nick Chester.

Chester je 2000. godine došao u Benetton i od tada je prošao kroz promjene Renaulta, Lotusa i ponovo Renaulta od povratka 2016. godine. Ekipa očigledno nije bila zadovoljna poslom kojeg je obavljao 50-godišnji Britanac, a to je i razumljivo s obzirom na to da sezonu završavaju iza McLarena koji koristi njihove motore.

Cyril Abiteboul mu je zahvalio na predanosti, tehničkim vještinama i entuzijazmu, a onda mu zaželio sreću u budućim pothvatima.

Chester je odgovorio:

“Radujem se novom izazovu i želim svima u ekipi sve najbolje za budućnost.”

Nick Chester

Odgovor

1 komentar

  1. Alpine
    Alpine Prikaži

    Pošto su došli novi šef aerodinamike i novi šef razvoja šasije, ovo je očekivano. I više nego očekivano, jer ove godine imaju vozača kojem nitko ne može osporiti brzinu, imaju motor kojem snaga više nije sporna, imaju obnovljene pogone, i ovogodišnji bolid je razvijalo par stotina više ljudi nego prošlih godina. I dalje su 1.5 s u zaostatku. Tako da bolid za 2021 moraju raditi novi ljudi, nadam se da su pogodili s novom ekipom inženjera.



    2
    2

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.