F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Suci odlučili: Leclerc ostaje u rezultatima utrke, Ferrari novčano kažnjen!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Kao što smo najavili – suci su provjerili prijavu FIA-inog tehničkog delegata Joa Bauera i zaključili da neće kazniti Leclerca nego Ferrari. Momčad je dobila 50 tisuća eura kazne jer je količina goriva u prijavi bila za 4,88kg različita od realnog stanja.

Monegažanin će tako zadržati svoje pobjedničko postolje ispred Valtterija Bottasa.

“Suci su saslušali predstavnike ekipa, FIA-inog tehničkog delegata i čelnika FIA-e za tehničke teme jednosjeda.”

“Direktiva 014-19 traži od ekipa da deklariraju količinu goriva koju planiraju staviti u bolid za krugove prema startnom mjestu, formacijski krug, utrku, ulazni krug […], a tehnički delegat je uočio razliku od 4,88 kilograma između deklaracije za bolid 16 i stvarnog stanja.”

“Shodno tome, deklaracija je bila netočna i time krši tehničku direktivu, a onda i članak 12.1.1.i međunarodnog sportskog kodeksa.”

“Ekipa će zato biti kažnjena s 50 tisuća eura.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3313 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Meh… too little, too late FIA… di ste bili kad je grmilo?  1

  10
 2. Mclaren LH44 Donator Prikaži

  Čisto da ne prođe nekažnjeno :chill:  7

  14
 3. Neverovatno koliko propusta ove godine. Neka je bog u pomoc!  4

  1