F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Hamilton: Bilo je teško oprostiti se od Julesa

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

lewis-hamilton-jules-bianchi-funeral-july-2015_3328148

Lewis Hamilton kaže kako je duboko pogođen zbog smrti Julesa Bianchija, čijoj je komemoraciji prisustvovao jučer. Počast poginulom Francuzu je odalo nešto više od polovice aktualnih F1 vozača, te nekoliko onih koji više ne sudjeluju u sportu.

“Reći zbogom Julesu je bilo iznimno teško za svakog od nas. Šteta je što ga nisam bolje poznavao. No, iz onoga što sam znao o njemu, bio je čovjek velika srca, veseo, pred njim je bila svijetla budućnost. Naš sport sada opet ima težak put ispred sebe. Još smo jednom vidjeli opasnost koju nosi ovaj sport, te da se to događa svaki put kada sjednemo u kokpit. Napravili smo veliki korak naprijed po pitanju sigurnosti i siguran sam da će FIA ustrajati u tome da se sve podigne na još višu razinu.”

“Sjećat ću se Julesa u molitvama i mislima svakog dana dok ne završim svoju karijeru. Znam da se svim silama htio utrkivati s nama, pa ću to pokušati učniti žarom kojim je on to želio.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Vjerujem da je vozačima bilo težko. Neke je čak i poprilično pogodilo. Ipak su ovo vozači novoga vremena i nisu navikli na takve stvari. Hvala Bogu što su stvari, što se tiče sigurnosti, toliko napredovale, da takve slike više ne viđamo previše često.  1

  0
 2. Charles Leclerc 16 senna66 Donator Prikaži

  malo me začudilo što Alonso nije bio na pogrebu, ne znam iz kojeg razloga, ali znam da su zajedno provodili vrijeme pa čak i trenirali dosta često…no sve u svemu bilo je lijepo vidjeti ostatak grida na posljednjem ispračaju svog kolege. Posebno me rastužilo kada sam vidio Maldonada i Massu…  1

  0