Albon želi postaviti dobre temelje za 2020.

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 2 min 1 komentara

Nakon što je dobar dio karijere proveo brinući se hoće li do kraja godine imati vozačko mjesto – Alexander Albon je sad dobio potvrdu da će iduće sezone voziti za Red Bull. Unatoč činjenici da izjave iz Red Bulla treba uzimati s gromadom soli – Tajlanđanin može mirnije dočekati 2020. godinu.

Na prošloj utrci u Brazilu je bio nadomak pobjedničkog postolja, a trend smanjivanja zaostatka za vodećim vozačima želi nastaviti i u narednim utrkama:

“Radi se o prenošenju znanja na buduće utrke. Nisam ništa drukčije razmišljao. U mojoj glavi je još uvijek prioritet razvoj za iduću sezonu.”

“Bit ću iskusniji, bolje ću poznavati staze i osigurat ću da imam dobar temelj za 2020. godinu.”

U proteklih 12 mjeseci Albon je odbio vožnju u Formuli E, dobio priliku u Toro Rossu i onda preseljenje u Red Bull. Kaže da takvo turbulentno razdoblje nije imalo negativan utjecaj na njegov osobni razvoj:

“Tek kad prvi put vozite bolid onda se možete početi navikavati. Naravno da vam je ugodnije kad vremena krugova postanu bolja.”

“Jednom kad upoznate bolid i ekipu – tada dolaze prave performanse i onda možete zaista pritiskati bolid, ali ekipu – tako da idete zajedno u smjeru u kojem vi želite ići.”


Odgovor

1 komentar

  1. Robert Kubica
    Mr0410 Donator Prikaži

    Vec ih je postavio.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.