F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Albon želi postaviti dobre temelje za 2020.

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon što je dobar dio karijere proveo brinući se hoće li do kraja godine imati vozačko mjesto – Alexander Albon je sad dobio potvrdu da će iduće sezone voziti za Red Bull. Unatoč činjenici da izjave iz Red Bulla treba uzimati s gromadom soli – Tajlanđanin može mirnije dočekati 2020. godinu.

Na prošloj utrci u Brazilu je bio nadomak pobjedničkog postolja, a trend smanjivanja zaostatka za vodećim vozačima želi nastaviti i u narednim utrkama:

“Radi se o prenošenju znanja na buduće utrke. Nisam ništa drukčije razmišljao. U mojoj glavi je još uvijek prioritet razvoj za iduću sezonu.”

“Bit ću iskusniji, bolje ću poznavati staze i osigurat ću da imam dobar temelj za 2020. godinu.”

U proteklih 12 mjeseci Albon je odbio vožnju u Formuli E, dobio priliku u Toro Rossu i onda preseljenje u Red Bull. Kaže da takvo turbulentno razdoblje nije imalo negativan utjecaj na njegov osobni razvoj:

“Tek kad prvi put vozite bolid onda se možete početi navikavati. Naravno da vam je ugodnije kad vremena krugova postanu bolja.”

“Jednom kad upoznate bolid i ekipu – tada dolaze prave performanse i onda možete zaista pritiskati bolid, ali ekipu – tako da idete zajedno u smjeru u kojem vi želite ići.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3322 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Robert Kubica Mr0410 Donator Prikaži

    Vec ih je postavio.


    0

    0