F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Renault: Mi ćemo se morati rano okrenuti razvoju za 2021., dok neke ekipe poput Racing Pointa možda neće

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon što je Christian Horner izjavio kako je zabrinut zbog troškova iduće sezone – Renaultov Cyril Abiteboul je išao i korak dalje, te kaže da će neke ekipe, uključujući njegovu, biti primorane zaustaviti razvoj za 2020. i fokusirati se relativno rano u potpunosti na razvoj za 2021. godinu.

“Možemo reći kako nisu sve ekipe u istom problemu jer neke od njih nemaju naše ambicije za 2021. godinu. Ne brinu se posebno o tome, dok se mi brinemo. Nećemo spominjati nikakva konkretna imena.”

Cyril Abiteboul

“Morat ćemo uložiti puno više nego neki s kojima se danas direktno natječemo. To će biti izazovno.”

“Zaista ćemo morati biti razumni s onime što ulažemo u 2020. godinu, ali je li Racing Point zaista toliko zainteresiran za 2021. i za ono što će se tada događati? Nisam baš siguran.”

“Tu se mi razlikujemo. Zbog ambicija i zbog ciljeva.”

“Utjecat će na kratkoročne performanse na stazi i to je izazov kojeg moramo prihvatiti i pokušati adresirati.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3313 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Alfa Romeo limitmaker1 Donator Prikaži

  …znam da je glupo ali u kontekstu nedavnih ‘prijateljskih događaja’ između ove dvije momčadi ovo mi zvuči kao :’Mi ćemo vam se osvetiti tako da ćete otići iz F1’… :D  4

  0
 2. David Croft Frantic Donator Prikaži

  E moj Ćirile, ti umjesto da spominješ Mercedes, Ferrari, Red Bull, pa i Mclaren i kako ti je cilj njih dostići (malo ih onako pomenuo između redova baš sa pominjanjem “ciljeva”), tebi puna usta (i izgleda da su ti najveća briga) Racing Pointa.
  I još prvo kaže da neće pominjati nikakava konkretna imena, a onda pomene Racing Point (što li? :mrgreen: )  13

  1
 3. Razumljivo mi je da spominje Racing Point (što bi se reklo “u svjetlu nedavnih događanja”) i moglo bi se reći da je to prihvatljivo “bockanje”, ali meni sve skupa miriše na malo veći problem, a to je vrlo dosadna sezona 2020. Zamišljam to na način da će tri vodeće momčadi biti opet daleko ispred jer će svi ostali fokus prebaciti na 2021. (zbog nedostatka kapaciteta i novca). Jer zna se što neograničenost budžeta nosi sa sobom…  3

  0
  • ….a to je vrlo dosadna sezona 2020. Zamišljam to na način da će tri vodeće momčadi biti opet daleko ispred.

   takva ti je bila i ’88 – prijelazna. ti sad predviđaš 3 momčadi a onda je bila samo 1 – nedodirljiva. sezonu je spasilo unutar momčadsko klanje…   6

   0
  • Budu li tri momčadi u vrhu, to će biti show naspram dosadašnjih sezona.
   Ferrariju i RB je 2020. prilika sa napadnu Mercedes jače nego posljednjih godina upravo radi toga tko će prije baciti fokus na 21. Ili će se kockati pa se ranije od Merca baciti na razvoj za 21. Biti će zanimljivo u svakom slučaju.   1

   0
 4. Sergio Perez Ibarac00 Donator Prikaži

  Prvo ti trebaš preziviti sastanak upravnog odbora Renaulta, jesi li pravi covjek za Renault F1 ekipu za 2021.
  Racing Point je siguran.
  https://f1i.com/news/353027-racing-point-new-factory-to-be-up-and-running-for-2021.html – nova tvornica
  A za sljedecu godinu koristit ce Mercedesov zracni tunel.
  Trenutno na platnoj lisi imaju 450 ljudi.
  Imam dojam da ce u F1 biti duze nego Renault.  11

  2
 5. Blue Flag Tow Pie Pie Prikaži

  Hm… a ja imao dojam da sve momčadi F1 imaju istu ambiciju, biti prvi i nedodirljivi…ali Cyril valjda zna bolje, on je u F1 a ja nisam.  2

  0