11 Mađarska – live chat
11 Mađarska – live chat

Odabir guma za VN Brazila

Marosh

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Odabir guma za VN Brazila

Marosh

Pirelli je potvrdio setove guma koje su vozači odabrali za trkaći vikend na stazi José Carlos Pace u Sãu Paulu koji je na rasporedu od 15. do 17. studenog.

Talijanski proizvođač guma pripremio je najtvrđe komponente – C1, C2 i C3. Svi vozači uzeli su po jedan ili dva seta tvrdih guma. Od srednje tvrdih, najviše je uzeo Lewis Hamilton (4), a najmanje Daniel Ricciardo (1). Što se tiče mekih guma, tu su jedino Mclaren i Mercedes konzervativniji s osam setova za oba vozača, dok su ostale momčadi odabrale agresivniji pristup s devet ili deset setova.

Kompletan prikaz odabira guma

Podrži nas

Zadnji donatori:
Maurich

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9192 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas na PayPal:
5€ 10€ 20€ ili na R.
Više informacija »

Marosh
Pulsmedia autor
20 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

6 komentara

  1. Sergio Perez Ibarac00 Donator Prikaži

    C1 je vjerojatno kamen, moglo bi se vozit tjedan dana na njoj.    1

    0