F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ricciardo: Moramo prihvatiti da je McLaren ispred nas

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Daniel Ricciardo kaže da se njegova ekipa mora pomiriti s time da do kraja sezone vjerojatno neće pobijediti McLaren.

Renault je ove sezone skoro redovito gubio od ekipe koja koristi njihove motore, a još stignu izgubiti i peto mjesto od Racing Pointa koji zaostaje samo 9 bodova

“To je bio naš cilj za ovu godinu i sad kad smo pri kraju realno moramo prihvatiti da su bili bolji od nas. Gledajući unaprijed: i dalje će češće biti ispred nego iza nas.”

McLarenov dvojac će danas u utrku krenuti iz četvrtog startnog reda. Iza njih će biti Ricciardo koji je jučer od Sainza bio sporiji gotovo 6 desetinki sekunde.

“Tako je kako je. Mislim da više nema smisla biti razočaran što su ispred nas jer je to situacija u kojoj se nalazimo i to moramo prihvatiti. Biti iza njih je najbolje što sam mogao učiniti.”

“Očigledno, nećemo odustati u narednih par utrka, ali gledajući unaprijed – nadam se da ćemo biti bliži njima.”

“Oni su napredovali u usporedbi s ekipama na vrhu, a nadam se da ćemo se mi približiti njima, umjesto da još više zaostajemo.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3316 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj