F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ricciardo: Ova grbava staza mi je draža nego neke koje su presavršene

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nekoliko vozača je jučer prigovaralo na neravnine staze u Austinu, a Lewis Hamilton je čak na team-radio javio kako ne zna koliko je sigurno voziti pod tim uvjetima. S druge strane, Daniel Ricciardo misli drukčije:

“Zapravo mi je draže ovo nego neke staze koje su savršene. Onda je osjećaj kao da smo u video igrici.”

“Neki zavoji su neugodni, ali zapravo pridodaje osjećaju i karakteru staze. Drži vas budnima.”

“Definitivno je izazov. Drukčije od bilo koje druge staze.”

Ricciardo je priznao da je promjena podloge na izlasku iz pitlanea “malo nezgodna”, ali mu se to i dalje više sviđa nego “popeglane” staze:

“Sad kad smo došli u Austin znamo što očekivati i znamo da neće biti lagana plovidba. Neke moderne staze su danas jednostavno presavršene. Sviđa mi se što ova ima par nesavršenosti i mislim da nigdje nije toliko strašno da se ne može voziti.”

“Nijedan bolid se nije raspao pa mislim da ćemo biti OK.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3316 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. “Nijedan bolid se nije raspao pa mislim da ćemo biti OK.”
  – Lando’s headrest disagree :)  11

  0
 2. Williams če se raskomadat do pola utrke


  0

  0