07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Ricciardo ljut i frustriran zbog kazne

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ricciardo ljut i frustriran zbog kazne

Ante Vetma

Daniel Ricciardo kaže da osjeća ljutnju i frustraciju nakon što je Renault diskvalificiran iz prošle utrke u Japanu. Ni on ni Nico Hulkenberg nisu imali odobrenje ekipe da razgovaraju o diskvalifikaciji, tako nismo uspjeli doznati kako su točno upravljali tim zabranjenim sustavom.

Na upit hoće li biti lako prijeći preko te kazne, Ricciardo odgovara:

“Da, pretpostavljam. Gotovo je, dogodilo se prije dva tjedna.”

“Očigledno, ja sam dao sve od sebe da odradim dobru utrku i mislim da je bila dobra. Ali, bodovi su sad nestali. Nisam ništa mogao učiniti drukčije.”

“Čuo sam vijesti i bio sam frustriran jer sam imao 8 bodova u džepu. Sad samo gledam svoj pole od prošle godine na ovoj stazi i pripremam se za utrku.”

Ricciardo kaže da momčad ne smije previše ići za time što se dogodilo nego se moraju fokusirati na ono što slijedi:

“Moramo ići dalje jer nećemo nigdje doći ako budemo stajali i sažalijevali sami sebe.”

Priznao je da mu je teško dobiti momentum u prvoj godini nakon odlaska iz Red Bulla:

“Ekipa je imala visoka očekivanja da nastavi graditi na onome što su ostvarili prošle godine, ali to nije bio slučaj. Kad nešto uspijemo ostvariti onda se dogodi nešto poput Japana ili moje kazne u Singapuru.”

“Teško nam je povezati pravi dobar niz utrka. Nešto se uvijek ispriječi. Ali, ako samo sjedimo i žalimo sami sebe – to nas neće nigdje dovesti.”

– Daniel Ricciardo

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho i Jhkuiz5

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3661 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj