F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Hamilton ostao bez Bonningtona za iduće dvije utrke

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Lewis Hamilton će iduće dvije utrke morati odraditi bez svog trkaćeg inženjera Petera Bonningtona koji je morao ostati u Velikoj Britaniji zbog osobnih medicinskih razloga, a njegovo mjesto preuzet će inače Hamiltonov inženjer za performanse – Marcus Dudley.

Tako će u Meksiku i SAD-u na poziciji inženjera za performanse biti Dom Riefstahl, koji inače ne putuje na utrke nego prati momčad iz tvornice.

Hamilton s Bonningtonom surađuje od 2013. godine i zajedno su osvojili sve četiri titule s Mercedesom.

Podsjećamo, Hamilton ovog vikenda treba osvojiti 14 bodova više od Valtterija Bottasa kako bi i matematički osigurao svoj šesti vozački naslov.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3327 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. F1puls Portal Sarma Donator Prikaži

  Znači Lewis eventualno u SAD-u slavi svoj šesti naslov bez Bone…
  #Lujoizdrži  4

  1
 2. Nedostajat će mi one Bonove izjave u slučaju osvajanja naslova:

  “You. Are. The. Man.”

  “Get in there!”  4

  4