F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Meksiko: Velika mogućnost kiše tijekom vikenda

Lovro Maroševac

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Iako u novijoj povijesti nismo doživjeli kišu tijekom Velike nagrade Meksika, to bi se moglo promijeniti ovaj vikend. Vremenska prognoza pokazuje da će u petak biti čak 82% mogućnosti oborina tijekom prva dva slobodna treninga, dok je za subotnji dio nešto manje – 70%.

U nedjelju se ta prognoza smanjuje na 59%, dok bi se temperature tijekom vikenda trebale kretati između 21 i 25 stupnjeva.

Prva dva dana očekuje se lagana kiša, dok se za treći predviđa od umjerenih do izrazito velikih pljuskova. Vozači će se morati dobro pripremiti jer su ove sezone kišu iskusili na Velikoj nagradi Njemačke na kojoj se najbolje snašao Max Verstappen, odnijevši pobjedu isred Sebastiana Vettela i Daniila Kvyata. Kišni Hockenheim nam je pružio sve – od velikog broja izlaska Safety cara preko zadnjeg zavoja do Williamsovog prvog boda ove sezone. Ta utrka se smatra, po mišljenju mnogih, jednom od najboljih, ako ne i najbolja u trenutnoj sezoni.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Lovro Maroševac
Pulsmedia autor
20 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Kamui Kobayashi Multi 21 Prikaži

    Klizanje po ledu znači    1

    0