Meksiko: Velika mogućnost kiše tijekom vikenda

Izdvojeno

Marosh

Prije 4 godina 1 min 2 komentara

Iako u novijoj povijesti nismo doživjeli kišu tijekom Velike nagrade Meksika, to bi se moglo promijeniti ovaj vikend. Vremenska prognoza pokazuje da će u petak biti čak 82% mogućnosti oborina tijekom prva dva slobodna treninga, dok je za subotnji dio nešto manje – 70%.

U nedjelju se ta prognoza smanjuje na 59%, dok bi se temperature tijekom vikenda trebale kretati između 21 i 25 stupnjeva.

Prva dva dana očekuje se lagana kiša, dok se za treći predviđa od umjerenih do izrazito velikih pljuskova. Vozači će se morati dobro pripremiti jer su ove sezone kišu iskusili na Velikoj nagradi Njemačke na kojoj se najbolje snašao Max Verstappen, odnijevši pobjedu isred Sebastiana Vettela i Daniila Kvyata. Kišni Hockenheim nam je pružio sve – od velikog broja izlaska Safety cara preko zadnjeg zavoja do Williamsovog prvog boda ove sezone. Ta utrka se smatra, po mišljenju mnogih, jednom od najboljih, ako ne i najbolja u trenutnoj sezoni.


Odgovor

2 komentara

  1. Max Verstappen 1
    Multi 21 Prikaži

    Klizanje po ledu znači



    1
    1

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.