Sainz: McLaren je sad i više nego “najbolji od ostatka”

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 2 min 2 komentara

Carlos Sainz vjeruje da je njegov McLaren sad već i prerastao ulogu “najboljeg od ostatka poretka”.

Sainz je šesti u poretku vozača, a pritom mu je pomogla i činjenica da su Pierre Gasly i Alexander Albon zamijenili bolide u Belgiji ove sezone. Daniel Ricciardo, prvi idući vozač koji cijelu sezonu vozi u jednom bolidu – je 34 boda iza Sainza.

“Nismo samo najbolji od ostatka nego smo i u situaciji da možemo profitirati kad se dogodi nešto dečkima ispred nas.”

“To nije lako. Nije lako završiti kao najbolji od ostatka bez obzira na to što sam to uspijevao u zadnje tri utrke. Vjerujte mi, tijesno je i teško složiti jak vikend.”

Na upit osjeća li se kao da pobjeđuje, Sainz odgovara:

“Da, zato me ljudi pitaju nedjeljom o tome kako sam opet najbolji od ostatka? Za mene zvuči malo razočaravajuće jer je zaista teško to uspijevati svakog vikenda. Ali, bili smo vrlo jaki i ponosan sam zbog toga.”

Sainz je u zadnjih 12 utrka imao čak 7 finiša unutar top šest. Kaže da ne postoji neki poseban razlog zašto je u zadnje vrijeme u tako dobroj formi:

“Upoznao sam bolid nakon prve polovice sezone. Rekao bih da sam sad u najboljoj formi od početka karijere, neću lagati.”


Odgovor

2 komentara

  1. Grgastrga Prikaži

    …MCLaren ima slatke brige- u džepu Carlosa i Landa, a pod ugovorom i Nanda… -mali Lando mi je simpa, ali bi mi Nando i Carlos sjeli ko budali šamar… znam… teško- ali ne i nemoguće… Sainzu skidam kapu za prikazane “performanse”, mislim da bi on mog’o zamutit’ vodu ovim “mainstream pozerima” u skorijoj budućnosti, ako ga sreća (čitaj- bolid) pomazi…



    8
    7

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.