F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Marussija: Jules je bio poseban vozač i predivan čovjek

David Vidović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Jules-Bianchi

Vijest o smrti Julesa Bianchija potresla je Formulu 1, kao i čitav svijet. Cijelo jutro iz svih krajeva planete stižu poruke utjehe i sažaljenja, ali najteže je definitivno njegovoj obitelji i Marussiji. Momčad koja je ionako u lošoj situaciji, morat će se oprostiti od vozača koji im je donio prve povijesne bodove. Povodom Julesove smrti, šef Manor-Marussije, John Booth, oglasio se ispred cijele momčadi u službenom priopćenju.

“Riječima ne možemo opisati tugu i patnju u našem timu ovog jutra, kada smo saznali da smo izgubili Julesa. On je ostavio neizbrisiv trag u našim životima, i uvijek će biti dio svega što postignemo, i zbog toga ćemo težiti da krenemo nadalje. Jules je bio blistav talenat. Bilo mu je suđeno da postigne velike stvari u našem sportu; uspjeh koji je toliko zaslužio. Bio je i divan čovjek, ostavio je nezaboravne dojmove na bezbroj ljudi diljem svijeta. Prepoznali su, kao i mi, da je bio je srdačan, skroman i jako dopadljiv, svjetlo u našoj garaži.”

“Jako smo ponosni što smo imali priliku pružiti Julesu da pokaže svijetu što može uraditi u bolidu Formule 1. Znali smo od prvog trenutka da smo imali jako posebnog vozača u momčadi, znali smo to odmah od prvog testa u proljeće 2013. Bila je velika čast smatrati ga našim vozačem, našim kolegom, i naravno prijateljem. Naše misli i molitve su s predivnom obitelji Bianchi, koja je ostala tako jaka uz Julesa tijekom prethodnih 9 mjeseci. Zauzvrat, Jules im je dosta toga podario. Konačno, željeli bismo zahvaliti svima koji su podržavali Julesa od njegove nesreće u Japanu prošle godine. Vaša ljubaznost je bila od velike pomoći i utjehe njegovoj obitelji i nama, njegovom timu. Uzdamo se u vašu podršku tijekom narednih tjedana i mjeseci, kada ćemo se utrkivati za Julesa.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj