07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Postignut dogovor između F1 i stadiona Hard Rock oko VN Miamija

Marosh

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Postignut dogovor između F1 i stadiona Hard Rock oko VN Miamija

Marosh

Sean Bratches, komercijalni direktor F1, i CEO Hard Rock stadiona Tom Garfinkel potvrdili su načelni dogovor o održavanju utrka u Miamiju od 2021. godine.

“Izrazito smo uzbuđeni objaviti da su Formula 1 i stadion Hard Rock došli načelnog dogovora oko održavanja prve ikada Velike nagrade Miamija u Formuli 1. Predviđeni godišnji učinak od 400 milijuna dolara i 35 tisuća noćenja svake će godine učiniti VN Miamija ekonomskim molohom južne Floride.”

“Izrazito smo zahvalni našim obožavateljima, izabranim službenicima i lokalnoj turističkoj industriji za njihovo strpljenje i podršku tijekom ovog procesa. Jedva čekamo pokazati vam po prvi puta najveći trkaći spektakl na svijetu u jednom od svjetski najpoznatijih i najglamuroznijih regija”, stoji u zajedničkom priopćenju.

Ukoliko dobije službeno odobrenje, bit će to druga utrka u SAD-u nakon one u Austinu. VN Miamija trebala bi se održati u svibnju 2021. godine. Ista već ima službeni Twitter profil, web stranicu i nekoliko prezentacijskih videa. Ovime bi se, uz gore navedene financijske prilike, otvorilo 4000 radnih mjesta, dok bi se zauzvrat svijetu pokazao Miami.

Američka korporacija Liberty Media od 2016. godine, kada je ušla u F1, pokušava dovesti utrke u Miami. Prvotno su to pokušali napraviti u središtu grada pokraj AmericanAirlines Arene. Prema planovima, ta se utrka trebala održati ove godine, no isti su pali u vodu nakon pobune lokalnog stanovništva.

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marosh
Pulsmedia autor
20 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

8 komentara

 1. Kevin Magnussen 20 Grah0 Donator Prikaži

  Dajte Imolu, Nurburgring, Magny Cours, Istanbul Park… Umjesto toga oni dovode neke Vijetname, Majamije…  4

  0
 2. Lewis Hamilton smr201 Prikaži

  Puno bolje izgleda od one prve verzije.


  0

  0
 3. Čini mi se na prvu da je ovo Sochi 2.0, nadajmo se da sam u krivu


  0

  1