Upoznajte svijet sponzora F1 (4.dio)

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Upoznajte svijet sponzora F1 (4.dio)

Luka Maloić

1

Massimo Zanetti – Segafredo

Koga sponzoriraju – McLaren Hondu
Gdje se nalazi njihovo ime – Na stražnjem krilu s bočne strane

Tko su oni?

Massimo Zanetti grupa je talijanska multinacionalna kompanija koja se bavi proizvodnjom i distribucijom kave i kofeinskih proizvoda. Njihove glavne marke su Segafredo i MJB.
Godišnji promet grupe je oko 1.2 milijarde dolara godišnje, što ovu kompaniju svrstava na prvo mjesto privatnih kompanija kave u svijetu. Massimo Zanetti Beverage USA je podružnica kompanije u SAD-u, koja distribuira kavu diljem svijeta. Sjedište je u Bologni te godišnja prodaja kave iznosi oko 120 000 tona. Kompanija se uz bavi i proizvodnjom čajeva i začina. Ovu kavu možete piti u više od 100 zemalja svijeta. Segafredo ima oko 600 svojih ugostiteljskih objekata.

Mahle GmbH

2

Koga sponzoriraju – Ferrari
Gdje se nalazi njihovo ime – Nisko na nosu bolida i s bočne strane zadnjeg krila

Tko su oni?

Mahle je tvrtka koja se bavi proizvodnjom automobilskih dijelova. Središte kompanije je u Stuttgartu u Njemačkoj. Specijalisti su za izradu dijelova za motore i periferiju. Ubrajaju se u tri najveća svjetska proizvođača klipova, cilindara, ventila i sl.
Trenutno zapošljavaju oko 65 000 radnika u više od 120 pogona. Kompanija posjeduje i 6 centara za razvoj i istraživanje novih tehnologija (Stuttgart, Northampton, Detroit, Tokyo, Shanghai i São Paulo).
Godišnji promet iznosi im oko 6/7 milijardi dolara.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj