F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Perez vjeruje u borbu protiv Mclarena

Lovro Maroševac

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Tijekom posljednjih par sezona mogli smo svjedočiti činjenici kako Racing Point u konstruktorskoj borbi završava na četvrtom ili petom mjestu. I to uvijek ispred Mclarena. Međutim, ove godine je drugačija priča jer britanska momčad je uvjerljivo best of the rest.

Bez obzira na probleme koje Racing Point trenutno ima, Sergio Perez, koji je na oba slobodna treninga završio osmi i to iza Carlosa Sainza, vjeruje kako im mogu parirati.

“Smatram da smo bili brzi. Danas smo vidjeli izvedbe ostalih ljudi oko nas i mislim da možemo biti zadovoljni”, rekao je i dodao:

“Da su ovo bile kvalifikacije, bio bih zadovoljan pozicijom. Mislim da se možemo boriti protiv Mclarenovih vozača. Jako smo im blizu. Oni su trenutno brži od nas za dvije do tri desetinke, no nadam se da ćemo u nedjelju taj zaostatak smanjiti.”

Meksikanac smatra da će staza biti drugačija nakon završetka tajfuna.

“Staza će biti jako drugačija od one kakvu inače imamo tako da očekujem jako zanimljivu nedjelju.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Lovro Maroševac
Pulsmedia autor
20 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj