Renaultovi vozači objasnili zašto su danas bili spori

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Renaultovi vozači objasnili zašto su danas bili spori

Ante Vetma

Daniel Ricciardo i Nico Hulkenberg su pojasnili zašto su današnji drugi slobodni trening završili na 17. i 18. poziciji.

Od ljetne pauze Renault ima impresivan niz ulazaka u 3. kvalifikacijsku rundu, ali je u poretku konstruktora još uvijek 33 boda iza McLarena.

Pojasnili su kako su eksperimentirali s novim prednjim krilom, a kad su napokon uzeli mekše gume za kvalifikacijske simulacije – staza je bila zauzeta i nisu uspjeli složiti kvalitetne krugove.

“Bili smo van sekvence. Htjeli smo na kraju isprobati krugove s malo goriva kad je staza trebala biti u najboljem stanju, ali su onda svi ostali bili na simulaciji dužih stintova i stalno smo nailazili na promet.”

– Nico Hulkenberg

Kao što smo pisali, postoji mogućnost da se kvalifikacije ne održe, što znači da će startni poredak biti preuzet s drugog treninga, a to bi bila katastrofa za Renault.

“Očigledno, očekivali smo biti više u poretku, ali mislim da je poslijepodne bilo puno bolje. Problem je bio u tempiranju brzih krugova. Na papiru nam fali brzine, ali mislim da smo realno oko top 10.”

– Daniel Ricciardo

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3666 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

  1. Ferrari Peky03 Prikaži

    Ne vezano za temu, može li neko reč kad počinju kvalifikacije i da li će se uopće održat jer mi nije ništa na kraju jasno    2

    0