F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Zbog tajfuna otkazane kvalifikacije: FIA otkrila novi raspored

Nikola Klobučarić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Iz FIA-e su upravo stigle vijesti kako zbog tajfuna Hagabisa koji će pogoditi Japan sutra uopće neće biti akcije na stazi Suzuka. Također je potvrđeno da se kvalifikacije prebacuju na nedjelju te da će započeti u 03:00 po hrvatskom vremenu. Treći slobodni trening se neće održati, a termin utrke se nije promijenio (07:10).

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: limitmaker1, Kvarner45.
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Svi komentari su trenutno zatvoreni jer se portal seli na novi server. Očekujemo da bi kroz par sati sve moglo biti gotovo. :)

6 komentara

 1. Robert Kubica Mr0410 Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Bit ce zanimljivo ako netko osteti bolid na kvalifikacijama.  3

  0
 2. Formula1 f1zd Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Super…  1

  0
 3. Mercedes Serviser Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Par sati prije početka utrke ,kvale.
  Neprocjenjivo  3

  0
 4. Ross Brawn 27Ferrari28 Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Ajd to je barem jedna stvar koju Suzuka i ja imamo zajedničko. :)


  0

  0