F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Leclerc: Teško se vraćati na Suzuku…

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Charles Leclerc priznaje da mu se teško vratiti na Suzuku, obzirom da je na ovoj stazi Jules Bianchi imao fatalni sudar 2014. godine. Kaže da će ga uvijek podsjećati na prijatelja i kuma.

“Bilo mi je teško prošle godine kad sam prvi put izišao na stazu.”

“Za mene će ova staza uvijek biti povezana s fatalnom nesrećom Julesa.”

Prošle sezone Leclerc nije uspio doći do cilja zbog kvara na bolidu, a ove godine se nada novom pole positionu i boljem rezultatu od prošle utrke u Rusiji gdje je završio treći:

“Ovo je vrlo zahtjevna i tehnička staza. U tom smislu je definitivno najbolja u kalendaru. Od brzih do sporih zavoja – ima sve što treba imati za ovako legendarnu stazu.”


Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3329 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Williams DoDo13 Prikaži

    Jules uvijek ćeš biti u našim mislima i srcima.


    0

    0