07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Kontroverzni Mission Winnow se vraća na Ferrarijeve bolide na VN Japana

Lovro Andraka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Kontroverzni Mission Winnow se vraća na Ferrarijeve bolide na VN Japana

Lovro Andraka

Kontroverzni brend Philip Morris Internationala, Mission Winnow, vratit će se na Ferrarijeve bolide na VN Japana.

Brend poznatog duhanskog proizvođača i dugogodišnjeg sponzora momčadi iz Maranella prema njihovim riječima nema nikakve veze s duhanskim proizvodima, no svejedno je izazvao kontroverze početkom sezone zbog kojih ga je na većini utrka zamijenio slavljenički natpis “90 years”.

Mission Winnow se na Ferrarijevim bolidima prvi put pojavio upravo na prošlogodišnjoj VN Japana, no onda je početkom sezone uklonjen uoči VN Australije zbog mogućih problema s tamošnjim zakonima. Brend se vratio na bolide te u službeno ime momčadi već na idućoj VN Bahreina, no tamo je posljednji put viđen na VN Monaka.

Za VN Japana je otkriveno kako će službeno ime momčadi ponovno biti Scuderia Ferrari Mission Winnow, što znači da će se kontroverzni sponzor vratiti na utrci na kojoj je i debitirao.

PMI i Ferrari surađuju već 46 godina, a iako od 2010. pa sve do spomenute VN Japana 2018. nije bilo nikakvog izravnog reklamiranja putem F1 momčadi, PMI je cijelo vrijeme sponzorirao talijansku momčad.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
825 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

10 komentara

 1. Ferrari Peky03 Prikaži

  Bolid odma dobiva 100 konja više s tim natpisom ??  13

  1
 2. Sebastian Vettel 5 dzalac Prikaži

  Taj znak prati losa sreca…  5

  0
 3. Juan Manuel Fangio rudi Prikaži

  hebi ga nisan zna da je crveni trokut za prijavu “zločestih” postova.izvinjavan se ako je kome obrisan post.??? stari čovik. pa zabuca.samo mi je 55.?  6

  0
 4. Vettelova vožnja pod pritiskom + WIN NOW naslov na bolidu.
  No pressure mate…. just win now.  3

  2
 5. Duhanski divovi su pozitivni igrači: uzimaju bogatima i ulažu u F1  4

  0
 6. Mika Hakkinen MP4-20 Prikaži

  kolko se sječam, od 2007 nema Marlbora na Ferrariju, 2008-2010 su imali samo Bar-kod, pa su im i to ”bannali’, pa su kreirali logo koji su do nedavno koristili kak bi aludirao na Marlboro. isto to sad rade sa Mission Winnow dak da slova i polja između imaju ^ znak kak PMI koristi na svom brendu za logo.

  pamtim jer sam se tad šokiral kak su s 2006 na 2007 dost njih promjenili livjere nakon zabrane duhanskih proizvoda.

  Ferrari ovo koristi (nagađam) u državama u kojima je reklamiranje cigareta dozvoljeno, a opet zbog TV gledatelja u EU npr di je zabranjeno se ‘švercaju’ sa sloganom kak bu i McLaren sa BAT-om imo A better tomorrow. nagađam, al vjerujem da bu tak


  0

  0