F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Potvrđeno: Naoki Yamamoto će nastupiti na 1. treningu u Japanu

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Japanac Naoki Yamamoto će nastupiti na prvom slobodnom treningu u Japanu za ekipu Toro Rossa.

Radi se o 31-godišnjaku koji je 2013. i 2018. osvojio Super Formulu, a 2018. godine Super GT prvenstvo. Time je postao prvi vozač u zadnjih 14 godina koji je iste godine osvojio ta dva prvenstva.

Japanac je već stekao dovoljno bodova za F1 superlicencu te se počeo spominjati kao jedan od kandidata za stalno mjesto u Toro Rossu iduće godine.

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: limitmaker1, Kvarner45.
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

6 komentara

 1. Esteban Ocon 31 Krstas Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Ajdeeee !!  5

  0
 2. Honda zekohonda Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  očekivano. nek’ mu je sa srećom.  4

  0
 3. Niki Lauda wapi Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Rookie s 31 godinom.  5

  0
 4. Rolex petar8 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Noriaki Kasai Formule 1!  3

  0