Correa potpuno pri svijesti, u nedjelju ga čeka velika operacija noge

Lovro Andraka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Correa potpuno pri svijesti, u nedjelju ga čeka velika operacija noge

Lovro Andraka

Nove pozitivne vijesti stižu iz Londona – Juan Manuel Correa sada je potpuno pri svijesti, a pluća su mu se oporavila brže od očekivanog.

Međutim, pred njim je još uvijek najavljena velika operacija desne noge koja je očito najteže ozlijeđena u tragičnoj nesreći na Spa-Francorchampsu. Operacija će trajati preko 10 sati, a Amerikanac će joj biti podvrgnut u nedjelju.

“Ranije ovog tjedna Juan Manuel je prevezen u novu bolnicu u Londonu u Engleskoj koja je specijalizirana za ortopedske operacije, s obzirom na to da se fokus prebacuje s njegovih pluća na njegove donje tjelesne ekstremitete. Juan Manuel je sada potpuno pri svijesti, a pluća su mu se oporavila puno brže od očekivanog. Njegov fizički napredak i snaga volje su impresionirali liječnike. Glavni cilj ovog tjedna bio je dovesti Juana Manuela u najbolje moguće stanje za operaciju u nedjelju koja će trajati više od 10 sati.”

“Nedjeljna operacija bit će ključna za Juan Manuelovu budućnost. Liječnici će po prvi put nakon nesreće imati puni pristup ranama na donjem dijelu njegove desne noge. Moći će odrediti stvarnu razinu štete na njegovoj cjevanici, gležnju i stopalu. Tijekom operacije će spasiti ono što se može spasiti i ukloniti ono što treba ukloniti kako bi se donji dio njegove desne noge ponovno sastavio na najbolji mogući način. Kirurzi su vrhunski u svome području te su oprezno optimistični s obzirom na ubrzan oporavak kojeg je Juan Manuel imao prošlog tjedna.”

“Ozljede koje je Juan Manuel pretrpio su ozbiljne i operacija je vrlo složena. Liječnici su Juanu Manuelu ponudili opciju rekonstruktivne amputacije desnog stopala. On je odlučio odbiti amputaciju te nastaviti s operacijom, shvaćajući sve izazove koje to uključuje.”

“Dodatni detalji o stanju Juana Manuela bit će objavljeni kad budu dostupni.”

– službeno priopćenje (27. rujna)

Nadamo se da će se i nakon nedjelje niz dobrih vijesti o Juanu Manuelu nastaviti.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9381 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
867 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Correa#Formula 2

Komentiraj

2 komentara

 1. Jim Clark Vettel-Ferrari Donator Prikaži

  Napokon dobre vijesti, nadam se da će nedjeljna operacija dobro proći po njega i da mu neće amputirati nogu. Drži se Correa! :D

  Svaka čast Lovro na ažuriralnosti, nisam se nadao ovoj vijesti včrs. Svaka čast na trudu :thumbs:  3

  1
  • Fernando Alonso Lovro Andraka urednik Prikaži

   Ako sam jedan update ulovio i objavio oko 3 ujutro, ovo je ništa :mrgreen:

   Ako sam dobro shvatio iz ovog priopćenja, amputacija je bila opcija “samo” za stopalo, a ne cijelu nogu. Nadam se i ja da će operacija proći bez problema, s obzirom na trajanje očito neće biti nimalo lak posao za kirurge, ali trebamo vjerovati da će uspjeti obaviti posao i da će JM nakon ovoga moći stići i do potpunog oporavka :thumbs:   2

   0