F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Fittipaldi: Vozači postaju roboti

David Vidović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Fittipaldi postaje najmlađi prvak u povijesti.

Fittipaldi postaje najmlađi prvak u povijesti.

Novopečeni ambasador za VN Meksika i dvostruki prvak Formule 1 Emerson Fittipaldi, tvrdi da su vozači postali roboti koje kontroliraju momčadi i sponzori i ne dozvoljavaju im da budu svoji i pokažu pravi karakter. Emmo, koji u prosincu puni 69. godinu života, a i dalje je aktivan u utrkivanju, misli da trenutna medijska situacija ne pokazuje pravu sliku o vozačima i njihovim karakterima s obzirom na to da momčadi uspješno kontroliraju svoj vozače prilikom izlazaka u javnost.

“Mislim da je veliki dio ovog problema komunikacija, vozačima mora biti dozvoljena sloboda. I na zapadu se svi zalažu za slobodu govora. Ako na primjer vozite za Ferrari, prije svake konferencije će vam biti rečeno što smijete izjaviti, a što ne. To je glupost! Jesam li ja robot, ili osoba?”

Međutim Emerson smatra da ne treba kriviti vozače za ovu situaciju, već momčadi koje ih žele kontrolirati.

“Rosberg bi trebao smjeti izjaviti da mu je Mercedes uništio utrku i grditi ih, vozači bi trebali smjeti reći što god žele. Umjesto toga, na pitanje kakva je bila utrka, oni samo kažu da je bila dobra.”

“Vozači trebaju imati karakter. Sustav je kriv, a ne oni. Po mom mišljenju trebamo bolju i istinsku komunikaciju između vozača i javnosti.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj