F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

FIA napokon otvorila svoju bazu podataka za javnost!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Jučer je objavljeno kako je FIA u suradnji s Motorsport mrežom napokon javnosti otvorila svoju opsežnu bazu podataka u kojoj se nalaze statistike i rezultati različitih sportova pod njihovim okriljem.

Tako sad svi navijači imaju pristup besplatnoj web stranici na kojoj su detaljni rezultati 17 FIA-inih prvenstava, uključujući i Formulu 1.

“Posebno mi je zadovoljstvo otvoriti web stranicu rezultata i statistika FIA-inih prvenstava. Ova nova stranica pruža besplatno sve podatke navijačima, medijima i svim zainteresiranima za motosport. Siguran sam da će navijači diljem svijeta uživati u tome.”

– Jean Todt

James Allen, predsjednik Motorsport mreže je također komentirao:

“Ovo je sjajan dan. Zajedno s našim kolegama u FIA-i smo napravili novi predivan alat za sve navijače motosporta koji će ih približiti sportu. Ponosni smo dubinom i kvalitetom naše baze podataka i čast nam je što nam je FIA pružila povjerenje oko ovog projekta.”

– James Allen

Izvrsna baza podataka nalazi se na adresi https://motorsportstats.com.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3318 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

6 komentara

  • David Croft Frantic Donator Prikaži

   Odmah sam uočio neslaganje sa stvarnim stanjem na ovom linku @zeko (FIA-noj “službenoj” statistici), npr. kod WRCa
   Npr., onako iz glave – Citroen ima preko 100 pobjeda, Ford puno više od 58, a ispred Subarua na trećem mjestu sigurno imamo i Lanciu sa 70-80 pobjeda, kao i Toyotu, a mozda i Peugeot i VW…..
   Ne mora to biti nužno “neslaganje”, ali je to u najmanju ruku “nejasnoća” u zavisnosti “od kada” i “kako” FIA šta boduje/bilježi (barem na primjeru WRCa).


   0

   0