Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Correa probuđen iz kome, još uvijek ga čekaju velike operacije nogu

Lovro Andraka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Formula 2

Correa probuđen iz kome, još uvijek ga čekaju velike operacije nogu

Lovro Andraka

Dobre vijesti stižu iz Londona – Juan Manuel Correa, 20-godišnji Amerikanac koji je teško ozlijeđen u tragičnoj nesreći na glavnoj utrci u Belgiji koja je oduzela život Anthoineu Hubertu, probuđen je iz inducirane kome te je skinut sa svih aparata.

Podsjetimo, Correa je odmah nakon nesreće operiran u Belgiji, a nakon što je prebačen u specijaliziranu bolnicu u Ujedinjenom Kraljevstvu, stanje se pogoršalo te su ga liječnici morali staviti u induciranu komu.

Njegova obitelj je posljednje informacije prenijela u utorak, kad je Juan Manuel još uvijek bio u komi i imao podršku aparata. Danas je stiglo novo priopćenje u kojem navode kako je Amerikanac probuđen iz kome te se fokus liječnika sada prebacuje na teške ozljede nogu.

“Od danas je Juan Manuel Correa skinut s ECMO-a i ostalih aparata te je probuđen iz inducirane kome. Iako su ovo sjajne vijesti i veliki korak u pravome smjeru, još uvijek se nalazi u utrci s vremenom.”

“Juan Manuel je pri svijesti, ali još uvijek nije potpuno budan. Liječnici kažu kako će to potrajati nekoliko dana zbog toga što je više od dva tjedna proveo u induciranoj komi. Također su naveli kako je Juan Manuel još uvijek fragilan i medicinski govoreći ranjiv te ostaje u jedinici intenzivne njege. Njegovo se stanje poboljšalo s kritičnog na ozbiljno.”

“Medicinski prioritet za Juana Manuela se sada prebacuje s pluća na ozljede nogu koje su zadobivene prije dva tjedna i nisu tretirane od prvotne hitne intervencije na dan incidenta. Liječnici su u utrci s vremenom kako bi mogli izvesti veliku operaciju koja je na čekanju ne bi li minimalizirali rizik nepovratnih ozljeda njegovih nižih desnih ekstremiteta, ali ne mogu započeti dok pluća nisu spremna za izdržati podužu operaciju.”

“Dodatni detalji o stanju Juana Manuela bit će obznanjeni kad budu dostupni.”

– službeno priopćenje obitelji (20. rujna)

Nadamo se da će i iduće vijesti biti pozitivne.

Podrži nas

Zadnji donatori:
HuMS32

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
804 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Correa#Formula 2

Komentiraj

1 komentar

  1. Stefan Bellof pigmalion Prikaži

    Nevjerovatno. Kako je to ispalo komplicirano – inducirana koma zbog pluća, a sada, kada su pluća bolje, operacija nogu.
    Dobro je, da je u sigurnim rukama. Sretno.    1

    0