Formula 2 predstavila kalendar za 2020. – Zandvoort umjesto Paul Ricarda

Lovro Andraka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Formula 2

Formula 2 predstavila kalendar za 2020. – Zandvoort umjesto Paul Ricarda

Lovro Andraka

Formula 2 predstavila je svoj kalendar za nadolazeću sezonu 2020. Kalendar se ponovno sastoji od 12 staza na kojima će se voziti po dvije utrke, a dogodila se samo jedna promjena u odnosu na 2019.

Sve će utrke treću sezonu zaredom biti dio trkaćeg vikenda Formule 1, a sezona će još jednom započeti u Bahreinu te završiti u Abu Dhabiju.

Iz kalendara je ispao francuski Paul Picard koji je od povratka u F1 kalendar 2018. održavao utrke Formule 2 i 3/GP3, a umjesto njega je dodan nizozemski Zandvoort na kojeg se F1 vraća nakon 35 godina pauze. Zandvoort će ugostiti drugu rundu Formule 2 te će, kao i u F1, biti prva europska postaja.

“Iduće sezone naš će kalendar ponovno imati 12 rundi, sve u sklopu trkaćih vikenda Formule 1. Zadržali smo broj utrka kakav smo imali i prethodne dvije godine jer smo pronašli pravi balans između europskih i prekomorskih trkaćih vikenda.”

“Mogu potvrditi kako je više staza željelo F2 utrku, no kao i uvijek, brinemo da prvenstvo ostane pristupačno održavanjem troškova pod kontrolom i broja rundi na 12.”

– Bruno Michel, izvršni direktor Formule 2
F2 kalendar za sezonu 2020.

Konačni rezultati Formule 2 2019.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9381 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
867 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Robert Kubica Stipe Prikaži

    Zašto se ne vozi u FRA? Ima li neki poseban razlog?


    0

    0