Pozivamo vas na drugi F1 pub kviz ove subote u 19:30!

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pozivamo vas na drugi F1 pub kviz ove subote u 19:30!

Ante Vetma

F1puls portal u suradnji s Ro & Do barom vas poziva na drugi hrvatski F1 pub kviz koji će se održati ove subote (14.9.) u 19:30.

Pola godine nakon prvog kviza koji je privukao 16 ekipa, F1puls je pripremio nove tri runde pitanja za sve ljubitelje Formule 1. Kao i prošli put – fokusirat ćemo se na tematiku koja je aktualnija i koju ste vjerojatno svi gledali i o tome čitali po portalima.

Portal će nagraditi najbolje tri ekipe, a naš donator korisnik Har Kl je donirao za ekipu koja bude najslabije plasirana.

Ovaj put imamo jednu novost – ako nemate partnera za igru ili vaš partner ne može biti prisutan u subotu – otvorili smo “wildcard” ekipu baš za taj slučaj. Samo nam se javite u komentare, na Facebook stranicu ili na mail [email protected] i recite da želite u “wildcard” ekipu.

Kao i prošli put – prva i treća runda bit će runde znanja u kojima će se naći i fotografija i audio i video klipova s utrka; a u drugoj rundi će trebati prepoznati asocijaciju. Uz to, dobru muziku i F1 društvo – zabava je zajamčena.

Subota, Ro & Do bar (Ilica 73 – ulaz točno nasuprot tramvajske stanice Britanski trg) u 19:30! Mjesta su ograničena i svoje ekipe prijavite čim prije. :) Kao ni prošli put – ni ovaj put se ne plaća sudjelovanje u kvizu.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9379 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3767 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #F1 pub kviz

Komentiraj

16 komentara

 1. Stefan Bellof mario550 Prikaži

  Ja bi se rado prijavio ali sam cuo da je bilo ekipa koje su se zvale npr Hamilton je idiot i sl.
  Doslo bi mozda do nepotrebnih tenzija i sl.  4

  7
 2. Robert Kubica Mr0410 Donator Prikaži

  Ima li veze termin s RedBull soapbox utrkom? :D  1

  0
 3. Stefan Bellof mario550 Prikaži

  Posto nemam partnera jeli moguce da se sam prijavim?, ili da mi se nade partnera ?
  Posto jedan planirani partner igrom slucaja nece moci.


  0

  0
 4. Nigel Mansell drv Prikaži

  Koliko članova u ekipi?


  0

  0