Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Pozivamo vas na drugi F1 pub kviz ove subote u 19:30!

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

F1puls portal u suradnji s Ro & Do barom vas poziva na drugi hrvatski F1 pub kviz koji će se održati ove subote (14.9.) u 19:30.

Pola godine nakon prvog kviza koji je privukao 16 ekipa, F1puls je pripremio nove tri runde pitanja za sve ljubitelje Formule 1. Kao i prošli put – fokusirat ćemo se na tematiku koja je aktualnija i koju ste vjerojatno svi gledali i o tome čitali po portalima.

Portal će nagraditi najbolje tri ekipe, a naš donator korisnik Har Kl je donirao za ekipu koja bude najslabije plasirana.

Ovaj put imamo jednu novost – ako nemate partnera za igru ili vaš partner ne može biti prisutan u subotu – otvorili smo “wildcard” ekipu baš za taj slučaj. Samo nam se javite u komentare, na Facebook stranicu ili na mail [email protected] i recite da želite u “wildcard” ekipu.

Kao i prošli put – prva i treća runda bit će runde znanja u kojima će se naći i fotografija i audio i video klipova s utrka; a u drugoj rundi će trebati prepoznati asocijaciju. Uz to, dobru muziku i F1 društvo – zabava je zajamčena.

Subota, Ro & Do bar (Ilica 73 – ulaz točno nasuprot tramvajske stanice Britanski trg) u 19:30! Mjesta su ograničena i svoje ekipe prijavite čim prije. :) Kao ni prošli put – ni ovaj put se ne plaća sudjelovanje u kvizu.

Podrži nas

Zadnji donatori:
limitmaker1

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3441 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

16 komentara

 1. Stefan Bellof mario550 Prikaži

  Ja bi se rado prijavio ali sam cuo da je bilo ekipa koje su se zvale npr Hamilton je idiot i sl.
  Doslo bi mozda do nepotrebnih tenzija i sl.  4

  7
 2. Robert Kubica Mr0410 Donator Prikaži

  Ima li veze termin s RedBull soapbox utrkom? :D  1

  0
 3. Stefan Bellof mario550 Prikaži

  Posto nemam partnera jeli moguce da se sam prijavim?, ili da mi se nade partnera ?
  Posto jedan planirani partner igrom slucaja nece moci.


  0

  0
 4. Nigel Mansell drv Prikaži

  Koliko članova u ekipi?


  0

  0
HrvatskiEnglish