Correa u induciranoj komi – “kritično je, ali stabilno”

Lovro Andraka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Correa u induciranoj komi – “kritično je, ali stabilno”

Lovro Andraka

Najnovije informacije o stanju teško ozlijeđenog Juana Manuela Corree nažalost nisu najbolje – stanje se pogoršalo te je 20-godišnji Amerikanac stavljen u induciranu komu.

Correa je ranije ovog tjedna prebačen iz bolnice u Liegeu u specijaliziranu bolnicu u Londonu, a u posljednjem službenom izvještaju je navedeno kako je on stabilno te se oporavlja od loma obje noge i manje ozljede kralježnice.

Noćas je njegova obitelj podijelila najnovije informacije o njegovu stanju koje se dolaskom u Ujedinjeno Kraljevstvo pogoršalo. Dijagnosticiran mu je akutni respiratorni distres sindrom zbog kojeg je došlo do akutnog respiratornog zastoja te je zbog toga stavljen u induciranu komu. U nastavku donosimo punu izjavu obitelji:

“Prije svega, u ime našeg sina želimo se zahvaliti svima unutar i izvan motosportske zajednice na divnim i brižnim željama za oporavak koje smo primili, kao i na porukama za brzi oporavak. Uvjereni smo kako će ih Juan Manuel osobno pregledati jednom kad ponovno preuzme svoje račune društvenih mreža.”

“Poštujući izravan i iskren pristup našeg sina koji ga karakterizira, želimo vas obavijestiti o stanju njegovih ozljeda te njegovom fizičkom stanju. Kako je vrijeme prolazilo, pojavile su se nove posljedice velikog sudara kojeg je pretrpio u subotu u Belgiji. Dolaskom u London Juanu Manuelu je dijagnosticiran akutni respiratorni distres sindrom. To je ozljeda koja se smatra čestom u nesrećama s velikim posljedicama poput ove.”

“Nažalost, ta je ozljeda rezultirala akutnim respiratornim zastojem kod Juana Manuela. Juan Manuel je trenutno u jedinici intenzivne njege koja je specijalizirana za respiratorne ozljede. U ovom trenutku se nalazi u stanju inducirane kome uz potporu ECMO-a [izvantjelesne membranske oksigenacije]. Juan Manuel je u kritičnom, ali stabilnom stanju.”

“Uvjereni smo da će nas naš sin, kao i uvijek, iznenaditi nevjerojatnom snagom volje te da će se u potpunosti oporaviti.”

“U ovom trenutku ljubazno molimo da se naša privatnost i prostor poštuju. Moramo se držati zajedno kao obitelj i biti 100% uz Juana Manuela.”

“Maria i ja želimo iskoristiti ovu priliku kako bismo izrazili sućut obitelji Hubert zbog njihova gubitka. Srca su nam slomljena i možemo samo zamisliti bol koju im je to donijelo.”

– Juan Carlos i Maria Correa

Možemo se samo nadati kako će iduće vijesti iz Londona biti pozitivnije.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9381 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
867 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Correa#Formula 2

Komentiraj