Glavna utrka Formule 2 otkazana nakon stravične nesreće u drugom krugu

Pulsmedia portal

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Glavna utrka Formule 2 otkazana nakon stravične nesreće u drugom krugu

Pulsmedia portal

Glavna utrka Formule 2 na Spa-Francorchampsu je prekinuta u drugom krugu i neće se nastaviti. Razlog je stravična nesreća koja se dogodila u drugom krugu u ultra-brzom kompleksu zavoja Eau Rouge-Raidillon.

Već u drugom krugu smo vidjeli strašan sudar na izlasku iz Raidillona u kojem su sudjelovala tri bolida te je utrka odmah prekinuta. Nakon što je izlaskom iz Eau Rougea bolid izgubio kontrolu, zahvatio je još dva bolida te je jedan od njih završio naglavačke.

U nesreći su sudjelovali Anthoine Hubert, Juan Manuel Correa i Marino Sato. Debitanta Sata smo vidjeli kako samostalno odlazi s mjesta nesreće, no Correu i Huberta nismo vidjeli. Correin bolid je završio naglavačke, dok je Hubertov ostao u komadima.

Izvještaji tvrde kako je Correa izletio sam i zatim pokrenuo masovni sudar u kojem je najgore stradao Anthoine Hubert. Osim Sata, u incident su bili uključeni i Tridentovi Giuliano Alesi te Ralph Boschung koji su nastavili voziti s oštećenjima.

Režija kasnije nije prikazala snimke sudara, stoga se samo možemo nadati da će uskoro stići pozitivne informacije iz Spa-Francorchampsa. Sve ćemo popratiti na F1pulsu.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Kenzo
Sarma
288GTO

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9174 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas na PayPal:
5€ 10€ 20€ ili na R.
Više informacija »

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
152 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj