Glavna utrka Formule 2 otkazana nakon stravične nesreće u drugom krugu

Formula 2

Pulsmedia portal

Prije 5 godina 1 min 0 komentara

Glavna utrka Formule 2 na Spa-Francorchampsu je prekinuta u drugom krugu i neće se nastaviti. Razlog je stravična nesreća koja se dogodila u drugom krugu u ultra-brzom kompleksu zavoja Eau Rouge-Raidillon.

Već u drugom krugu smo vidjeli strašan sudar na izlasku iz Raidillona u kojem su sudjelovala tri bolida te je utrka odmah prekinuta. Nakon što je izlaskom iz Eau Rougea bolid izgubio kontrolu, zahvatio je još dva bolida te je jedan od njih završio naglavačke.

U nesreći su sudjelovali Anthoine Hubert, Juan Manuel Correa i Marino Sato. Debitanta Sata smo vidjeli kako samostalno odlazi s mjesta nesreće, no Correu i Huberta nismo vidjeli. Correin bolid je završio naglavačke, dok je Hubertov ostao u komadima.

Izvještaji tvrde kako je Correa izletio sam i zatim pokrenuo masovni sudar u kojem je najgore stradao Anthoine Hubert. Osim Sata, u incident su bili uključeni i Tridentovi Giuliano Alesi te Ralph Boschung koji su nastavili voziti s oštećenjima.

Režija kasnije nije prikazala snimke sudara, stoga se samo možemo nadati da će uskoro stići pozitivne informacije iz Spa-Francorchampsa. Sve ćemo popratiti na F1pulsu.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.