F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Osim Albona i Kvyata – kazne će dobiti i dva Renaulta

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon što smo jučer objavili kako će Albon i Kvyat dobiti kazne zbog novih elemenata pogonske jedinice, danas je objavljeno da će im se pridružiti još barem dva vozača.

Renault je potvrdio da će i Hulkenberg i Ricciardo koristiti novu specifikaciju pogonske jedinice ovog vikenda. Obzirom da su već koristili maksimalan broj motora (Ricciardo 4, Hulkenberg čak 5) – dobit će po 5 mjesta kazne.

Renault kaže da 3. specifikacija donosi “manje nadogradnje po pitanju pouzdanosti i performansi”.

Bolidi koji koriste Mercedesovu pogonsku jedinicu će također imati novu specifikaciju, ali nitko od njih neće dobiti kaznu jer su unutar ograničenja.

Još uvijek se čeka službeni FIA-in dokument na kojem će biti detalji o pojedinim elementima. Također, ostaje vidjeti što će odlučiti u McLarenu.

“Nismo još odlučili ništa, ali ako ga želimo koristiti – možemo. Odluku ćemo donijeti sutra. Možemo ga uzeti, ali ćemo onda dobiti kaznu, a sezona je dugačka…”

– Lando Norris

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3329 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Mclaren LH44 Donator Prikaži

    Bit će interesantno vidjeti hoće li Kvyat dobiti Gaslya u nedjelju i sa kaznom :D


    0

    0