Osim Albona i Kvyata – kazne će dobiti i dva Renaulta

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Osim Albona i Kvyata – kazne će dobiti i dva Renaulta

Ante Vetma

Nakon što smo jučer objavili kako će Albon i Kvyat dobiti kazne zbog novih elemenata pogonske jedinice, danas je objavljeno da će im se pridružiti još barem dva vozača.

Renault je potvrdio da će i Hulkenberg i Ricciardo koristiti novu specifikaciju pogonske jedinice ovog vikenda. Obzirom da su već koristili maksimalan broj motora (Ricciardo 4, Hulkenberg čak 5) – dobit će po 5 mjesta kazne.

Renault kaže da 3. specifikacija donosi “manje nadogradnje po pitanju pouzdanosti i performansi”.

Bolidi koji koriste Mercedesovu pogonsku jedinicu će također imati novu specifikaciju, ali nitko od njih neće dobiti kaznu jer su unutar ograničenja.

Još uvijek se čeka službeni FIA-in dokument na kojem će biti detalji o pojedinim elementima. Također, ostaje vidjeti što će odlučiti u McLarenu.

“Nismo još odlučili ništa, ali ako ga želimo koristiti – možemo. Odluku ćemo donijeti sutra. Možemo ga uzeti, ali ćemo onda dobiti kaznu, a sezona je dugačka…”

– Lando Norris

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3666 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Mclaren LH44 Donator Prikaži

    Bit će interesantno vidjeti hoće li Kvyat dobiti Gaslya u nedjelju i sa kaznom :D


    0

    0