F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Vozači upozoreni oko granica staze

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Vozači su dobili upozorenje oko poštovanja granica staze ovog vikenda na Spa-Francorchamps, a preširok prolazak Raidillon zavojem će uzrokovati brisanje vremena.

FIA već neko vrijeme aktivno radi na tome da vozači poštuju granice staze, a u novije vrijeme zbog prirode izgradnje staza to postaje sve teže, obzirom da granice staze više ne slijede prirodan tijek terena nego postaju proizvoljne linije na ogromnom relativno ravnom platou.

“Vrijeme postignuto tijekom bilo koje sesije ovog vikenda u kojem bolidi iziđu van staze ili presjeku zavoj 4. zavoja će biti izbrisano.”

“Ako se to tri puta dogodi tijekom utrke – taj treći put izazvat će crno/bijelu zastavu, a iduće kršenje pravila bit će prijavljeno sucima.”

“Svaki put kad bolid skrati vrh zavoja ekipe će biti upozorene tijekom službenog komunikacijskoj kanala.”

Jedino što će suci opraštati bit će izlasci uzrokovani dvobojima, ali o tome će suditi od slučaja do slučaja.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3327 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Esteban Ocon 31 Krstas Donator Prikaži

  Kao sto Dorna radi u motogp. Samo jos veci haos ce nastati.  4

  1
 2. Znaci Hamsta moze, dok ostalima slijedi kazna…?  6

  3