Hamilton napokon zadovoljan trofejem; Lauda je svoje davao za pranje auta

Izdvojeno

Luka Maloić

Prije 9 godina 2 min 0 komentara

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton, Mercedes

Trostruki svjetski prvak, Niki Lauda, slaže se s Lewisovim komentarima oko ružnih i nekvalitetnih trofeja, ali podsjeća da su i u njegovo vrijeme bili tako loši da ih je mijenjao za besplatno pranje automobila.

“Smatram da su sve ovo danas kante, apsolutno ste u pravu, a u moje vrijeme bili su najružniji i za mene potpuno beskorisni.”

“Lewis je u pravu jer trofej bi morao biti vrijednost za njega, ako to tako gledate”, izjavio je Lauda za BBC radio nakon Vn Velike Britanije.

Lauda, koji je osvojio naslove s McLarenom i Ferrarijem, pobijednik 25 utrka, dao je većinu svojih trofeja lokalnom mehaničaru.

“Rekao sam: ako mi daš besplatno pranje auta do kraja života, dat ću ti ih sve. Tako je i bilo. Momak je nažalost preminuo i njegov sin je vodio benzinsku postaju, ali trofeji su bili tako demolirani i očajno zbrinuti pa ih je moj prijatelj uzeo i ispolirao. Nakon toga su moja djeca te trofeje objavila na eBay-u. Sada moram plaćati pranje auta!”

Hamilton je prije utrke u Britaniji rekao novinarima da bi htio staviti ruke na pravi/prikladni trofej ako pobijedi na domaćoj utrci. Želja mu se ispunila jer je dobio trofej klasičnog stila.

“Prošle godine (2014) dali su mi to plastično čudo i pomislio sam: To je nije trofej, to je kao GP2 trofej, a ne F1 trofej. Onaj u Austriji je bio drven, cijela stvar je bila drvena. Pomislio sam: “Što!?””


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.