07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Massa otovren za WEC i Formulu E u budućnosti; Buttona ni u snovima ne zanima Formula E

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Massa otovren za WEC i Formulu E u budućnosti; Buttona ni u snovima ne zanima Formula E

Luka Maloić

Felipe Massa, Williams

Felipe Massa, Williams

Felipe Massa je izjavio kada njegova F1 karijera završi, da bi bio zainteresiran za pokušaj u WEC-u ili Formuli E. U razgovoru s novinarima za vrijeme Vn Velike Britanije, Williamsov čovjek je upitan o mišljenju završnice Formule E koje se održavalo prošli vikend; vidjeli smo slavlje njegovog sunarodnjaka Nelsona Piqueta Jr. koji se okrunio naslovom u prvoj sezoni.

“Bilo je zanimljivo, svakako kompetitivno. Možda staza nije bila tako sjajna zbog toga jer je teško pretjecati tamo, tako da treba popraviti neke stvari za budućnost. Neke zanimljive ideje i brži automobili su nužnost. Uglavnom, ideja je vrlo interesantna i lijepa.”

S nekoliko bivših F1 vozača i Brazilaca koji nastupaju u seriji, Massa je upitan razgovara li o drugim serijama sa svojim kolegama.
“Da, svakako, oni su sretni s prvenstvom. Kada nisi u F1 to može biti druga opcija.”

Nije odbacio mogućnost da bi sudjelovao u Formuli E.

“Možda. Ne znam, imam mnogo različitih stvari o kojima bih mogao razmišljati u ovom trenutku! Možda nakon što napustim F1 ću razmišljati o drugim opcijama… poput Formule E ili  WEC-a kojeg isto smatram sjajnim natjecanjem. Mislim da su tamo najbolji automobili nakon F1, tako da sam više zainteresiran za to. Nakon što završim s F1, morati ću uzeti vremena za razmišljanje. Ne možete Formulu E staviti u isti koš, Formula 1 je Formula 1.”

Manje pozitivan je bio Jenson Button. Britanac je jasno označen kao kandidat za WEC serije kada napusti F1 i nema nikakvog interesa za Formulu E.

“Jesam li gledao utrku (u Battersea Parku)? Ne. Gledao sam neke utrke ove godine i razlog nisu automobili, razlog su vozači. Tamo je mnogo vozača s kojima sam se utrkivao proteklih godina. Mislim da je tamo 13 bivših F1 vozača i to je ono što čini ovu seriju zanimljivom: imaju zaista pravih talenata tamo; napravili su dobar posao što su stavili tako talentirane vozače u automobile. Mislim da je to sjajno mjesto za električno-utrkivanje – ako mogu to tako nazvati – ali mislim da je sjajno što se možete boriti s kvalitetnim vozačima koji su tamo. Nažalost, to nije nešto što mene interesira. Motorsport je motorsport za mene. Nešto što volim je miris, brzina i zvuk – to je ono što čini F1.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Formula e#Massa#WEC

Komentiraj

2 komentara

  1. I dalje ne kontam…mi da se vozimo na skupi benzin, a oni da se trkaju na jeftinu struju…


    0

    0