F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Oba Ardena diskvalificirana zbog pomiješanih setova guma

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Anthoine Hubert i Tatiana Calderon, vozač i vozačica BWT Ardena, diskvalificirani su zbog pomalo bizarne greške njihove momčadi – pomiješali su njihove setove guma.

Hubertu su montirane tri gume iz njegovog seta te jedna iz seta namijenjenog Tatiani Calderon i obrnuto.

Time je britanska momčad prekršila pravilnik i oba su bolida diskvalificirana iz rezultata kvalifikacija. Hubert se kvalificirao na deveto mjesto, dok je Calderon bila 18. Oboje će sada startati iz posljednjeg startnog reda.

Zanimljivo, ovo nije prvi ovogodišnji slučaj miješanja guma koji je doveo do diskvalifikacije – Trident je u sprint utrci u Bahreinu na bolid Giuliana Alesija montirao gumu s pogrešne strane.

Glavna utrka počinje sutra u 10:10, dok se sprint utrka vozi u nedjelju u 11:25.

Vozački poredak Formule 2

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: limitmaker1, Kvarner45.
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj