F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Alfa Romeo pronašla novog šefa za aero u Ferrarijevom F1 veteranu

Luka Jurić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Dugogodišnji Ferrarijev čovjek Alessandro Cinelli je potpisao ugovor kao novi šef za aerodinamiku u Alfa Romeo Racingu.

Cinelli će zamijeniti Jana Monchauxa, koji je nedavno promaknut na poziciju tehničkog direktora nakon što je objavljeno da se Simone Resta vraća u Maranello.

Cinelli će započeti raditi u Sauber Motorsportu 19. kolovoza nakon, što se čini, kratkog godišnjeg nakon svog sedamnaest godina dugog rada u Ferrariju.

Nakon što je diplomirao, Cinellijev prvi posao nakon fakulteta je bio u Tyrrellu 1997-1998. Zatim je proveo četiri godine u Williamsu prije nego što se priključio Ferrariju za vrijeme „dream team“ razdoblja u ožujku 2002., kad je radio za ljude poput Rossa Brawna i Roryja Byrnea.

Prvo je bio inženjer za aerodinamiku u njihovoj testnoj momčadi, a kasnije je promaknut u trkaću momčad, prije nego što je postao šef odjela za performans aera u srpnju 2009. U rujnu 2015. imenovan je šefom odjela za eksperimentalni aero.

„Priključujem se ovoj mladoj momčadi sa zadatkom da nadogradim na solidne temelje koji su već postavljeni te da pomognem stvoriti rezultate na stazi. Uvjeren sam da možemo nastaviti u pravom smjeru te momčadi donijeti još više uspjeha.“

– Alessandro Cinelli

Šef momčadi Fred Vasseur je nadodao:

„[Alessandro] se priključuje snažnom timu za aerodinamiku te smo nestrpljivi vidjeti ih kako nastavljaju s dobrim poslom koji je obavljen dosad.

Nedavna imenovanja pokazuju kako nastavljamo pojačavati našu strukturu i zastupati evoluciju, a ne revoluciju, sistema koji nam je pomogao u napretku u zadnjih nekoliko godina.“

– Fred Vasseur

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Luka Jurić
Pulsmedia autor
150 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

  Opet prekomanda. Otkazni rok = godišnji odmor….  2

  0
 2. Samo naprijed decki,i nek je Kimija jos barem 2 godine ?  3

  0