F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Norris: Iznevjerio sam sebe i ekipu

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Lando Norris kaže da je na jučerašnjim kvalifikacijama u Njemačkoj iznevjerio i sebe i svoju ekipu nakon što je prvi put ove godine ispao u 1. kvalifikacijskoj rundi. U utrku će krenuti sa 16. pozicije, a za prolazak mu je trebalo samo 0,055s koliko je bio iza Daniila Kvyata.

Carlos Sainz je lagano prošao u Q2, a onda i u Q3, te će biti 7. na startnom poretku.

“Jednostavno nisam složio dobre sektore tada kad je bilo bitno i to me je koštalo.”

“Nije bio velik zaostatak, četvrtina desetinke. Sitne pogreške koje su bile skupe.”

“Frustriran sam, ali istovremeno znam da je ovo prvi put da sam iznevjerio sebe i ekipu ove godine. Bolid je bio očekivano dobar.”

“Ovo je prvi put da sam iznevjerio ekipu i da je bilo više potencijala u bolidu. Carlos je opet bio u Q3. Ja moram u utrci to nadoknaditi.”

– Lando Norris

Norris je u kvalifikacijama jednom ozbiljno zasmetao Alexu Albonu, ali suci nisu poduzeli nikakve mjere jer su obojica bili u brzom krugu, te se radi o nespretnom pozicioniranju Albona. Norris je kasnije odustao od tog kruga pa ga je propustio, ali je i za vozača Toro Rossa to bilo kasno za napredak.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3335 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Mercedes Serviser Donator Prikaži

    Mlad si,na greškama se uči    1

    0