Hulkenberg: Vrlo vjerojatno ostajem u Renaultu

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 5 godina 2 min 6 komentara

Nico Hulkenberg izjavio je kako će “vrlo vjerojatno” ostati u Renaultu i iduće sezone.

Nijemac koji uskoro puni 32 godine se francuskoj momčadi pridružio 2017., a za razliku od tek pristiglog timskog kolege Daniela Ricciarda, nije potvrđen za 2020.

“Hulk” trenutno drži 11. mjesto u ukupnom poretku te se s 4 boda manje nalazi odmah iza Ricciarda. Bodovna razlika nije velika, ali činjenica je da je Ricciardo bio bolji u 5 od 6 utrka u kojima su obojica stigli do cilja. U medijima su se pojavile i glasine o mogućem dolasku Estebana Ocona na Hulkenbergovo mjesto, no on se po izjavama ne čini previše zabrinutim te je optimističan oko svoje i Renaultove budućnosti unatoč rezultatima koji su ispod očekivanja.

“Mislim da je pošteno reći da ne možemo biti potpuno zadovoljni s onim što smo ostvarili u dosadašnjem dijelu sezone. Za početak, imali smo puno problema te smo propustili rezultate, ali ono što još više razočarava je naš tempo i stupanj razvoja. To nije ono što smo trebali ni htjeli.”

“Sve u svemu, ova je godina ispod očekivanja, a ni prethodne tri godine nisu bile potpuno zadovoljavajuće.”

– Nico Hulkenberg

[vozac broj=”27″ ime=”Nico Hulkenberg” momcad=”Renault” sezona=”2019″]

Renault je dosad definitivno podbacio – od njih se očekivalo približavanje Red Bullu i uključenje u borbu s najbržom trojkom, no dogodilo se suprotno. Renault trenutno drži peto mjesto u konstruktorskom poretku i to 21 bod iza svog jedinog kupca, McLarena. Hulkenberg svejedno vjeruje da se mogu oporaviti te smatra da će biti dio tog oporavka.

“Izgledi su nam još uvijek dobri, još uvijek vidimo svijetlo na kraju tunela. Vjerujem da možemo sustići [McLaren] u određenoj mjeri. Uvijek je teško s potpunom sigurnošću reći koliko, ali vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti i što će se dogoditi sa mnom.”

“Što se mene tiče, ništa nije ‘uklesano u kamen’, ali mislim da ću vrlo vjerojatno ostati u momčadi.”

– Nico Hulkenberg

Odgovor

6 komentara

  1. Lotus
    weki66 Prikaži

    bilo bi steta da bilo gjde ode….Renault ima odlicna dva vozaca…samo trebaju razvit bolid kako treba i ova dvojca ce izvuc maksimum sigurno….i jedan i drugi su brzi i konstantni vozaci….



    6
    6

    0
  2. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    i dalje polažem nade u ocona kao francuza u francuskoj momčadi.



    5
    1

    4
  3. Mick Schumacher
    tifosoante novinar Prikaži

    Ja se nadam i dalje da će on zablistati u punom sjaju(kao šta se dogodilo s Hakkinenom) ali bojim se da mu nedostaje vremena, a i Renault je loše krenuo, lošije od očekivanja, tako da će teško uspjeti osvojiti toliko željeni podij.



    2
    2

    0
  4. Alpine
    Alpine Prikaži

    Renault bi radije Ocona, vozača koji se u nižim serijama bez problema nosio s npr. Verstappenom, no Ocon pod svaku cijenu želi ostati blizu Mercedesa, što je potpuno razumljivo u ovom trenutku trenutačne Renaultove forme, tako da pretpostavljam da će Hulkenberg ostati slijedeće godine, osim ako i on ne dobije neku trenutno bolju ponudu.



    3
    2

    1

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.