Potvrđena nova sezona “Drive to survive” na Netflixu; ovaj put sa svih 10 ekipa

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 17 komentara

Danas je potvrđeno kako će početkom iduće godine Netflix u javnost pustiti novu sezonu serijala “Drive to survive” u kojem će ove godine sudjelovati sve ekipe, uključujući Mercedes i Ferrari.

Sve ekipe su s Netflixom potpisale ugovor kojim im omogućuju da objave bilo kakve snimke koje uhvate za vrijeme GP vikenda, osim ako se na njemu nalaze nekakve tehničke tajne.

“Oduševljeni smo što ćemo ponovo surađivati s Netflixom oko druge sezone Drive to survive.”

Liberty Media

“To je zaista unikatan serijal koji omogućava navijačima vidjeti drugu stranu F1, upoznati osobnosti i emocije svake ekipe i vozača, kako na stazi tako i izvan nje.”

“Drive to survive nam je doveo brojne nove navijače na globalnoj razini, a nastavak suradnje s Netflixom osigurava naš cilj da stavimo navijače u centar pozornosti te otvorimo sport više nego ikad prije.”

Mercedesov šef Toto Wolff je prošlog mjeseca poručio kako su dopustili Netflixovoj ekipi snimanje unutar njihove garaže, te je pojasnio zašto to prošle godine nije bio slučaj:

“Uglavnom zato jer naš glavni rival [Ferrari] to nije učinio i mislili smo da će nam oduzimati previše pozornosti.”

“Pogledao sam epizodu na putu u Australiju i nije mi se svidjelo jer sam smatrao da ne dočarava realno ono što se događalo na stazi.”

“Međutim, kad god sam razgovarao s nekim tko nije hardcore navijač – svi su bili oduševljeni. Pogledao sam opet i shvatio da pokazuje priče koje ne postoje na stazi, ali poanta je u likovima. Pokazalo mi je sliku iz novog kuta, a nove navijače je privuklo na jedan način koji je drukčiji od mog percipiranja F1.”

“Zato sam odlučio da ćemo i mi biti dio Netflixa 2019. godine. Međutim, samo na jednoj utrci i to će vjerojatno biti Hockenheim.”

– Toto Wolff

Kako vam se sviđa Netflixova "Drive to Survive"?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Odgovor

17 komentara

  1. Mick Schumacher
    tifosoante novinar Prikaži

    2. sezonu cekam jedino zbog Günthera Steinera, bit ce zanimljivo ako su snimili njegov miting nakon Silverstona sta ga je drzao Grosjeanu i Magnussenu????



    14
    14

    0
  2. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Bit ce i posebna epizoda posvećena Ferrarijevom odjelu za strategije tokom utrke. Nek se zove Only Fools And Spagetti. :D



    20
    19

    1
  3. Tricolore Gorila
    NoBreaks Prikaži

    nisam gledao niti ne namjeravam, jer mi to sve izgleda kao šou za žene. formula 1 kanal na youtube je nešto najjače do sada i zaista digitaliziraju cijelu povijest F1 uz konstantno odlično editirane video isječke. ovi formati sa američkih tv-asu za njihovu publiku koja o F1 blage veze nema i dam se kladiti da možda 3-5% populacije zna da F1 postoji, a možda 1% zna razliku između Indyja i F1, Možda iznenade, ali mislim da za to treba biti europejskiji pristup F1



    6
    -2

    8
    • Niki Lauda
      wapi Pretplatnik Prikaži

      Nisi gledao, ali imaš mišljenje ?!?



      5
      2

      3
    • Alfa Romeo
      laky614 Prikaži

      europejskiji pristup F1

      Kakav je to pristup? Možeš malo objasniti.



      1
      0

      1
      • Tricolore Gorila
        NoBreaks Prikaži

        sky F1? Zapravo su sve njihove snimke koliko sam vidio kroz trailere. U ovoj priči je nagrađivani režiser angažiran da složi neki omnibus iz već odavna snimljena materijala. rekao bih da je ovo kompilacija za amere, na američkoj suspektnoj mreži, ali ne bih ulazio u njihovu poslovnu politiku. uostalom, bez europe u globalu i nebi bilo niti F1 pa ne znam koji bi drugi pristup uopće mogao biti?



        3
        1

        2
    • Sebastian Vettel 5
      dzalac Prikaži

      Apsolutno dijjelim misljenje s tobom, pogledao jucer petu epizodu i nekako mi je sve to nasilno preradeno u meki show bas kako si rekao,za amere



      5
      4

      1
      • Sergio Perez
        Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

        Za moj ukus je soft, ali opet su bile prikazane neke inside informacije i bilo je interesantnih scena i razgovora. Ali ako ide na netfliks platformu onda tako mora biti, ne duboko zalazit u tehnicku stranu.
        Ali bilo mi je simpa pogledati, s nekim stvarima se ipak nisam slozio zato jer su neke vozace razlicito portretirali.
        Navijac sam Force Indie ii nije mi se apsolutno svidila 6. epizoda gdje je Ocona prikazalo kao svetca a Perez je bio glavni negativac F1.
        Pogledat cu i ovu sezonu zato jer sto cu, slab sam i sve u vezi f1 gledam, citam…



        2
        2

        0
  4. polo Prikaži

    Steinera za šefa Ferraria



    4
    4

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.